Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 6
Холивуд обикновено няма силна жена в подобни филми и това е глупаво, така че в по-голямата си част те обикновено се режисират и пишат от мъже.
Райън Гослинг
Така че, трябва да го балансирате с по-големи и по-малки филми.
Рей Лиота
Знам, че когато отида на филм, искам да преживея нещо, дали да се смея, да плача, да се чувствам зле.
Рей Лиота
Би било хубаво да направя филм, в който не трябваше да задушавам момичето, за да я взема.
Рей Лиота
Мисля, че филмите за наркотици освобождават режисьора да прави интензивни филми.
Рей Лиота
Можете просто да правите независими филми, но аз харесвам по-голям вид студийни филми, поне някои от тях.
Рей Лиота
Филмите трябва да се справят с времето много ефективно. Те са за нанизване на сцени заедно в настоящето. Романите не са непременно за това.
Ричард Русо
Още в училище по цели дни рисувах по полетата на учебниците и речниците, не обръщайки никакво внимание на учителите. А после се развличах с приятели. Ако бързо прелистите нарисуваното на дебелите речници, то ще получите истински анимационен филм!
Робърт Родригес
Повечето от нас не гледат съзнателно филми.
Роджър Ебърт
Филмите поглъщат вниманието ни по-пълно, според мен.
Роджър Ебърт
Филмите, които са направени по-обмислено или направени или с по-голяма амбиция, често просто се удавят от шума.
Роджър Ебърт
Никой добър филм не е твърде дълъг и нито един лош филм не е достатъчно кратък.
Роджър Ебърт
Не изисквам филмите да са за добри хора и не отхвърлям екранно насилие.
Роджър Ебърт
Един признак за страхотен актьор е, когато той може да бъде сам от себе си на екрана, да не прави почти нищо и да създаде един от определящите моменти на филма.
Роджър Ебърт
Този филм е направен от професионалисти. Не опитвайте сами това поведение.
Роджър Ебърт
Родители: Ако срещнете тийнейджъри, които казват, че са харесали този филм, не им позволявайте да се срещат с вашите деца.
Роджър Ебърт
Сякаш всички са обсебени от холивудските филми по целия свят. И въпреки че всички мразят американците, те все още гледат американски филми.
Роланд Емърих
Мисля, че спортът като цяло влияе върху това, което хората виждат във филмите. Винаги се опитвам да обясня на хората в Холивуд, че трябва да правим филмите по-скоро като спорт, защото в спорта всичко може да се случи и е много по-добре от филмите по някакъв начин.
Роланд Емърих
Ти трябва да удовлетвориш аудиторията, но да оставил леко чувство на глад, за да искат още. Днешните филми се опитват да обяснят всичко, и в края на краищата това това ги прави скучни.
Роман Полански
Филмът не е като книга; това изобщо не е бебе на писател. Толкова много хора са вложили таланта си, че по това време вие се чувствате благодарни за това, което са направили, по никакъв начин не се чувствате притежатели на това.
Рут Прауър Джабвала
Не можете да пренебрегвате системата и силата, която придобивате като актьор, ако сте във филми, които са успешни.
Сафрън Бъроуз
Много е трудно да бъдеш герой без публика, въпреки че в известен смисъл всеки от нас е герой на един особен, полусъсипан филм, наречен нашият живот.
Себастиан Бари
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
30
Следваща