Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 5
Крадя от всеки филм, правен някога.
Куентин Тарантино
Обичах историята, защото за мен историята беше като гледане на филм.
Куентин Тарантино
Ако просто обичате достатъчно филми, можете да направите добър.
Куентин Тарантино
Филмът трябва да започва със земетресение, а след това напрежението трябва да нараства.
Алфред Хичкок
След шест, седем филма започнах да се изморявам малко. Снимането отнема много от вас.
Люк Бесон
Мисля, че в изкуството, и особено във филмите, хората се опитват да потвърдят собственото си съществувание.
Джим Морисън
Не съм голям фен да говоря за умиране. И тогава правя филм, в който убивам всички.
Абел Ферара
Не ме интересува дали получавам 50 милиона долара, за да направя филм.
Абел Ферара
Правенето на филми е най-добрият отборен спорт.
Майкъл Кийтън
Човек извършва много различно действие, когато чете филм и когато чете роман. Вашето внимание се държи по различен начин.
Мануел Пуиг
Повечето от филмите, които гледах като пораснаха, се гледаха като напълно за еднократна употреба, подходящи за бърза консумация, но те са оцелели 50 години и все още растат.
Мануел Пуиг
Във филма не можете да навлизате в аналитични изследвания, защото публиката ще отхвърли това.
Мануел Пуиг
Ако зрител с философски ум, някой, свикнал да чете книги, получи същата информация във филм, той може да не я разбере напълно.
Мануел Пуиг
Започнах да пиша филмови сценарии. Много ме вълнуваха, но не ги харесвах, когато бяха готови, защото бяха прости копия на филмите, които гледах в детството.
Мануел Пуиг
Имах истории, които се нуждаят от повече място, отколкото час и половина или два часа, които ви дава филмът.
Мануел Пуиг
Мога да работя във филми, стига историята да няма реалистичен характер. Ако работя с алегория, фантазия, тя може да се развие в синтетични термини.
Мануел Пуиг
Лошият вкус ме интересува само ако мога да се насладя на ужасно танго или да гледам филм, който ме кара да плача.
Мануел Пуиг
Всичките ми проблеми са доста сложни - трябва ми цял роман, за да се справя с тях, а не разказ или филм. Това е като лична терапия.
Мануел Пуиг
Това правя аз. Гледайте филми и четете. Понякога дори се преструвам, че пиша, но не заблуждавам никого. О, и отивам до пощенската кутия.
Никол Краус
Цялата вселена е Божият космически филм и че индивидите са просто актьори в божествената пиеса, които сменят ролите си чрез прераждане; Дълбокото страдание на човечеството се корени в твърде тясното идентифициране с текущата си роля, а не с режисьора на филма или Бог.
Парамаханса Йогананда
Всичките ми филми са трудни за класифициране, защото са много еклектични в смесването на жанрове.
Педро Алмодовар
Използвах тази линия, за да демонстрирам колко важни са цветовете във филмите: Това не е каприз.
Педро Алмодовар
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
30
Следваща