Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 3
Филмите са изригване на боклук, което направи неспособен американския ум и забави американците да станат културни хора.
Бен Хеч
Филмите са един от лошите навици, които поквариха нашия век. Те са се промъкнали в американския ум повече дезинформация за една вечер, отколкото Тъмните векове биха могли да съберат за десетилетие.
Бен Хеч
Когато правите филм, това е просто толкова лично, а след това го излагате пред хората и става нещо друго.
Дженифър Ю Нелсън
Филмите, които съм направил, и постановките, които съм избрал да режисирам, представляват моите убеждения.
Елия Казан
Обичам иронията на филмите. Наистина. По някаква причина съм невероятно заинтригуван от иронията на реалността във филма.
Зак Снайдър
Възпитанието на хората и по-специално средствата за масово влияние - пресата, радиото, телевизията и филмите - трябва да бъдат в ръцете на хора, чийто добър ислямски морален и интелектуален авторитет е безспорен.
Алия Изетбегович
В крайна сметка, когато застана зад филм, наистина трябва да вярвам във видението на този режисьор.
Кристин Вачон
При продуцирането на филми има вътрешно напрежение между режисьора, парите и продуцента, и това го прави все по-честен и отговорен.
Кристин Вачон
Не харесвам филми, в които всичко се случва бързо. Харесвам постепенното развитие, препятствията, тайнствеността.
Мат Дилън
Телефонирах на дядо и баба, и дядо ми каза: "Гледахме филма ти." "Кой?" – попитах аз. Той се провикна: "Бети, как беше името на оня филм, дето не ми хареса?"
Брад Пит
Обичам да говоря във филмите си.
Силвестър Сталоун
Никога не ми е било приятно да работя във филм.
Марлене Дитрих
Туземците на южните морета не говорят английски, но запаса им на думи е достатъчен, да разделят всички холивудски филми на два вида: бум-бум и пляс-пляс.
Марлон Брандо
Никога не съм искал да правя същите видове филми отново и отново, така че моята теория за всичко това е, че просто ще опитам да избегна етикета и да продължа да правя това, което правя.
Мат Деймън
Вложете цялата си душа във филма и се надявайте, че хората ще го оценят - това е единственото за което актьора може да мечтае. Фактът, че зрителите излизат от кината развълнувани и вдъхновени, се явява за нас най-голямата награда.
Натали Портман
Всичко, което съм научила, съм научила от филмите.
Одри Хепбърн
Русия ще стане свръхмощна държава само благодарение на това, че хората ще се научат да се обичат сами себе си. В това ме убеждава руската литература и руските филми.
Рей Бредбъри
Ако някой по някаква причина, заради музика или филм, стане известен, това е защото има нещо, нещо специално.
Роберто Кавали
Мисля че, в повечето филми, където има мъж и жена, жената вунаги е обект на мъжкото желание, в една или друга степен.
Скарлет Йохансон
Исках да направя още един филм, който може да ни разсмее и разплаче и да ни накара да чувстваме добро към света. Исках да направя нещо друго, което може да ни накара да се усмихнем. Това е време, когато всички ние имаме нужда да се усмихваме повече и Холивудските филми трябва да правят това за хората в трудни времена.
Стивън Спилбърг
Повечето от филмите, които съм направил, вероятно биха били също толкова добри и преди 50 години и това е, защото притежавам доста старомодни ценности.
Стивън Спилбърг
Не мисля, че някой филм, книга или произведение на изкуството биха разрешили патоса в Близкия Изток днес. Но определено си заслужава опита.
Стивън Спилбърг
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
30
Следваща