Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 27
Стендъп е като филм всяка вечер. Пишеш го, насочваш го, продуцираш го, публиката гласува и се прибираш. Няма нищо по-удовлетворяващо.
Илейн Буслър
Понякога спомените неудържимо напомнят на оцветяването на тези деца: всичко, което имате, са контури, а останалото добавяте. И затова всичко в спомените се променя, с изключение на тези статични изображения, които понякога са размазани и бледи като фрагменти от холивудски неми филми.
Йосип Млакич
Всички мои най-значими моменти по някакъв начин бяха свързани с музика. Сякаш животът ми беше филм на Джон Хюз и някой трябваше да събере перфектния саундтрак.
Каприс Крейн
Ако моят живот беше филм, тогава бих напуснал киното отдавна.
Карол Рифка Брънт
Въпреки че Междузвездни войни лесно се чете като феминистки за времето си - и дори засега, с ролята на принцеса Лея - хората не биха направили такъв филм през 2016, където момчетата са предимно коравите, а жените не са на властни позиции.
Кас Сънстейн
Той иска простотата на финала, но никога не е както по филмите. Винаги се задържа. Като песен, която завършва един-два такта, преди да е трябвало, има чувството, че трябва да има още, но няма нищо, само празно пространство и дълго, затихващо ехо.
Катерина Върмет
Чуждият език е крепост, която е нужно да се щурмува от всички страни едновременно: четене на вестници, слушане на радио, гледане на недублирани филми, посещения на лекции на чужд език, изучаване на учебника, преписване, срещи и разговори с приятели носители на езика.
Като Ломб
Да бягам не беше забавно, но това беше нещо, което трябваше да направя. Всъщност работех на законни работни места. Не живеех с кредитни карти на хората. Живеех като герой от филм. Беше пърформанс изкуство.
Кевин Митник
Момиче на моята възраст беше убито в тези гори и аз бях видял последните й ужасени моменти, гледах я как кърви до смърт в тази гора. Живот като моя беше приключил тук и нямаше значение колко пъти съм виждал смърт във филми, не беше същото и никога нямаше да го забравя.
Кели Армстронг
Едно нещо, което обичам във филмите, е това, че там има своего рода емоционална, психологическа дискусия.
Киану Рийвс
Биографиите по своята същност са много по-трудни за създаване на филми, отколкото в романи, тъй като романите идват с изградени сюжети и написани диалози, докато аз не измислям диалог за моите субекти и не рисувам живота им за тях.
Клеър Томалин
Общият ефект от гледането на "Джуманджи" е вълнуващ. Успях да видя на филм нещо, което в един момент е съществувало само във въображението ми. Трябва да видя как изображенията от книгата ми оживяват.
Крис ван Алсбърг
На авторите на книги не се дава много контрол върху филмите, които се правят по техните книги.
Крис ван Алсбърг
Когато се целуваме, това е по-добре от всяка сцена във всеки филм. Може би това е така, защото е истинско.
Кристина Форест
Отказах филм, който ми беше предложен в началото на 80-те, филм на Скорсезе. Това вероятно не беше добър ход в кариерата.
Кристофър Лойд
Филмът, в който се забавлявах най-много, беше "Завръщане в бъдещето III". Имаше конна езда и цялата тази работа, цялата тази подготовка, беше доста изживяване.
Кристофър Лойд
Исках да се снимам. Живеех в Ню Йорк и работех в театър, но винаги съм искал да правя филм.
Кристофър Лойд
Когато започнах, не знаех дали някога ще снимам филм.
Кристофър Лойд
Но в съзнанието си винаги съм гледал най-мащабните холивудски филми. Защото за мен най-удовлетворяващото преживяване е гледането на филм, ако е направено наистина добре. И така, че стремежът винаги е такъв за мен, ако имам възможност да го направя.
Кристофър Нолан
Но "Мементо" беше толкова успешен, толкова огромен култов хит, почти в мащаба на голям филм. Ако това се беше случило, с всички признания, преди следващата работа, щеше да ми е много трудно да разбера какво да правя по-нататък.
Кристофър Нолан
Въпреки че някои може да завършат зле, героите, на които се възхищаваме в романите и филмите, са хора, които не оставят живота си в ръцете на съдбата и които се опитват да начертаят своя собствена линия на живота.
Кюршат Башар
Във филма цялата ви енергия е в погледа.
Алън Рикман
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
30
Следваща