Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 26
Филмът е за това, което мислите. Става въпрос за това, което е вътре.
Долф Лундгрен
Всеки филм се опитвам да го направя по начина, по който го виждам в главата си и наистина зависи само от сценария и хората, с които работя, или каквото и да ме интересува по това време.
Дънкан Джоунс
Разглеждате много филми и изглежда, че много герои са взаимозаменяеми.
Дънкан Джоунс
Работих много усилено, за да изградя кариера сам. Наскоро навърших 30 години и ми отне много време, за да получа шанса да направя игрален филм и да го направя според моите условия.
Дънкан Джоунс
Мисля, че има и известна степен на очакване, създадена от трейлърите, където дори да знаете какво ще се случи в части от филма, базирани на трейлъра, вие почти очаквате и очаквате с нетърпение тези моменти въз основа на гледането на трейлъра.
Дънкан Джоунс
Можете да направите филм от почти всичко, стига да има ясна визия за историята.
Дънкан Джоунс
Поех невероятно заобиколен път, влизайки в игрални филми.
Дънкан Джоунс
Всъщност съм малко гийк. Така че винаги съм искал първият ми филм да е научна фантастика.
Дънкан Джоунс
Надявам се да режисирам още няколко филма, преди да напусна планетата, така че се надявам да намеря материала.
Ед Харис
Много ми харесва фраза от някой американски филм: още нито един мъж не е избягал, след като е събличал жена и е видял стрии по корема или целулит.
Екатерина Мириманова
- Живея като във филм на ужасите! - Страхотно, Кейти, добро сравнение! Всичко това е само част от ужасен живот. Както всички филми, той ще приключи скоро, освен ако не натискате бутона за пауза твърде често.
Елизабет Хейнс
Успях да заснема върху филми неща, които актьорите дори не знаеха, че правят.
Елия Казан
Трябваше да знам, че когато мъжете ви предупреждават да бъдете внимателни, често те ви предупреждават за тъмния филм, който се играе в собствените им мозъци.
Ема Клайн
Добре е да започнем да правим нещо полезно в почивките между филмите. Да научиш чужд език или да се заемеш с плетене... Това променя света!
Ема Стоун
Ти не знаеш нищо за Бог. Дори не знаеш нищо за филмите.
Емили М. Данфорт
Когато работя с филми от различни жанрове, то аз отново се прераждам обновявайки своето майсторство. И нямам някакви конкретни предпочитания. Аз просто помня хубавата музика от хубавите филми и за мен не важно, постигнали ли са успех тези филми или не.
Енио Мориконе
Не виждам в бъдещето и не мога обективно да оценя това, което съм направил в миналото. А субективно, честно казано, аз съм доволен от всичките ми работи. Във всеки филм е вложен много труд, и аз не мога да назова един или даже десет, които считам за най-добри. За мен те са, като деца - всички са хубави.
Енио Мориконе
Обсебващите умствени състояния се коренят в сексуалните задръжки, фрустрации или злоупотреби и водят до смущения във всички човешки взаимодействия. По тази причина дават повод за създаването на множество трактати, романи и филми.
Енрике Марискал
Има онази странна и готина граница, която музиката може да пресече там, където все още ви накара да настръхнете и смятате, че е готина, но от друга страна това е нещо като да ви остави да се откажете малко от ироничните аспекти на това нещо. Мисля, че това е необяснимо, миризмата на филм. Това е вкусът на филма.
Зак Снайдър
Бих казал, че най-чистото преживяване за филма е да не сте прочели книгата, защото мисля, че когато прочетете книгата, просто отметнете кутиите. Мисля, че след като видите филма, четенето на книгата е страхотно нещо. Винаги казвам, че филмът не е предназначен да замести книгата. Това е нелепо. Аз съм голям фен на книгата.
Зак Снайдър
Водени от филма... ние се приближаваме, ако изобщо имаме, идеи вече не по магистрали, водещи през празнотата, а по пътеки, които се вият през гъсталака на нещата.
Зигфрид Кракауер
Ненавиждам скучните филми и ленивите актьори, които в кината крадат моето време и пари.
Зоуи Салдана
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
30
Следваща