Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 25
Добрите филми не се правят с пари, а с талант.
Джеки Чан
На мен много ми се харесва, когато филма удивлява и те кара напълно да се потопиш в неговата история.
Джеймс Камерън
Някои вярват, че ФБР има тези феноменални възможности за достъп до всяка информация по всяко време - че можем да получим това, което искаме, когато го искаме, като превключим някакъв ключ. Възможно е да е вярно във филмите или по телевизията. Това просто не е така в реалния живот.
Джеймс Коми
Няма по-висша форма на художествено изразяване от филма.
Джеймс Лий Бърк
Трябва да се инвестира в това, което се случва. Героите са вашият проводник към историята. Много съвременни филми на ужасите са забавни, но не и плашещи, защото човек не се е свързал с героите.
Джейн Голдман
Не съм склонен да бъда глупак, когато гледам филми, така че докато нещо е вярно на духа на оригинала, това е много, което имаме за. Опитвате се никога да не правите нещо, което оригиналният автор не би направил сам.
Джейн Голдман
Знам, че това, което ми липсва като киноман, е балансът на филмите, който всъщност ме плаши; те са толкова малко и далеч.
Джейн Голдман
Виждам ролята си на преводач, разказвайки историята в книгата, използвайки по-визуалния език на филма.
Джейн Голдман
Книгата е книгата и тя винаги ще бъде там. Това е тих край. В книгата това е съзерцателен завършек, който мисля, че със сигурност бихте могли да направите това във филм.
Джейн Голдман
Изражението на лицето й е по-страшно от актрисата в един от филмите на ужасите на татко.
Дженет Тажиян
В морето има по-малко мистерия, отколкото в сладка вода. Ако погледнете телевизията, има много документални филми за китове, за коралови рифове, дълбоките океански окопи. Има много неща. Но щом потърсите нещо за прясна вода, информацията е много схематична.
Джереми Уейд
Бях на река Меконг между границата на Тайланд и Лаос. Бях там, за да открия неуловимия гигантски сом в Меконг, но граничната полиция беше подозрителна. Заедно с филма ми конфискуваха паспорта и започнаха да отправят обвинения за моите политически привързаности.
Джереми Уейд
Историите са като нации. Италия е героично стихотворение, Англия е дълъг готически роман, но Америка е цветен филм.
Джес Уолтър
Когато снимат филм по хубава книга, се получава глупост.
Джеси Андрюс
Ходете на хумористични събития в комедийни клубове и гледайте смешни филми.
Джефри Гитомър
Винаги съм имал проблем да показвам страх във филм.
Джефри Дийн Морган
Не виждате много филми за дълги, дълги взаимоотношения.
Джон Литгоу
Филмът е като гювеч. Всички са хвърлени в тенджера и всички сме заедно в нея.
Джон Ронсън
Проблемът е, че искам да направя всичко. Наистина обичам всичко това и обичам всеки аспект на правенето на филми и разказването на истории и обичам телевизията, обичам интернет. Иска ми се да имах време да направя абсолютно всичко.
Джос Уедън
Правилата са много важни във филм на ужасите.
Джос Уедън
Във филма аз просто харесвам факта, че камерата понякога може да улови мислите ви.
Джуди Денч
Моите деца не гледат моите филми. Първо, на тях просто не им е интересно, а второ, моите филми не са за деца.
Джулиан Мур
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
30
Следваща