Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 24
Има милиони американци, които по природа принадлежат в киносалоните, тъй като те принадлежат на политически митинги или в салони за гадания и на стрелбища. За тези милиони филмите са нещо като благодат - по-пищна версия на религията.
Бен Хеч
От 60 филма, които написах, повече от половината бяха написани за две или по-малко седмици.
Бен Хеч
Някои съвременни режисьори правят филми за няколко човека, които гледат филма три пъти, вместо да направят филм за милиони, които гледат филмът само един път.
Били Уайлдър
В корейските филми наистина има силна традиция на мелодрамата.
Бонг Джун-хо
Много пъти хората се оплакват от това как книгите и историите се променят, когато бъдат преведени за екрана. Но мисля, че понякога хората забравят, че трябва да се направят много промени, защото не сме в книга, когато гледаме филм.
Брайън Селзник
Щастливите финали се случват само във филмите.
Брайън Селзник
Просто ми харесва екшън-приключенските филми. Няма закон, който да казва, че не можете да работите във всички видове драматични неща.
Брандън Лий
Обичам филми, които карат хората да се чувстват близки един с друг.
Винс Вон
Допълнителни събития проблясваха като кадри от филми. Само често ми се искаше да затворя очи.
Владимир Першанин
Когато бях дете, не беше много често да мога да отида на кино и да видя цял филм, носен на раменете на някой, който прилича на мен.
Айми Гарсия
Наистина има много малко роли за жени във филми, в които можете да си изкарвате прехраната.
Габи Хофман
Започнах да ми липсва актьорско майсторство, когато бях в училище, и след като много години разбрах, че наистина се интересувам от филми.
Габи Хофман
Колко филма знаете, в които е видно, че режисьора точно знае, какво точно иска да снима? А такива могат да се преброят само на пръстите на едната ръка.
Гари Олдман
Спомням си, когато бях по-малък и в училище нашите учители ни показваха филми с пластмаса в океана, гладуващи полярни мечки и така нататък. Плаках през всички филми. Съучениците ми се притесняваха, когато гледаха филма, но когато спря, започнаха да мислят за други неща. Не можех да го направя. Тези снимки се запечатаха в главата ми.
Грета Тунберг
Това, което ме накара да отворя очите си за случващото се с околната среда и климата, бяха филмите и документалните филми.
Грета Тунберг
Когато бях може би на осем или девет години, за първи път научих за климатичната криза в училище. Учителите ми ме научиха на това и видяхме филми и снимки на пластмаса в океана и екстремни метеорологични явления. Тези снимки просто бяха заседнали в главата ми; Мислех си, че няма смисъл от нищо.
Грета Тунберг
Изкуството е социален обект, книги и филми, записи и телевизионни предавания, те са социални обекти, които събират хората в разговор. Обичам идеята, че бих могъл да напиша нещо, което двама души биха могли да споделят. Това е целта.
Греъм Мур
Най-добрите филми превъзхождат живота. Най-добрата музика е самият живот.
Дани Голдбърг
Къде биха били филмите за ограбване без Големия резултат - тази печалба, толкова неустоима, че може да привлече най-измъчения отчаяно от скривалището?
Дейв Ицкоф
Филмите "Междузвездни войни" са известни със своите екзотични извънземни, усъвършенствани роботи, лъскава технология и бойни станции с големината на планетата.
Дейв Ицкоф
Филмите със субтитри обикновено не се справят добре в американските кина.
Дейвид Бениоф
Моят личен живот? Тук също не ми се наложи да взимам сериозни решения. Въпреки че понякога беше трудно да избера по кой телевизионен канал да гледам филм вечер.
Дейвид Елис
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
30
Следваща