Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 22
Стремя се да направя филма, който искам да видя сам в качеството си на зрител.
Стивън Содърбърг
Монтажът е този процес, по време на който всички достойнства и недостатъци на филма стават съвършено очевидни.
Стивън Содърбърг
Ако зрителя, забрави за всичко, започвайки да живее във филма, който гледа, - значи, историята се е отдала.
Сърша Ронан
Обичам книги и филми, които ме карат да мисля.
Сърша Ронан
Когато пиша сценарий, в моята глава има вече готов филм.
Такеши Китано
Когато вашият приятел ви каже, че един филм е добър, това струва 2000 реклами.
Такър Макс
Не можеш сам да направиш нищо по телевизията... освен ако нямаш МНОГО пари, но можеш да направиш независим филм.
Такър Макс
Отново и отново по време на филма си мислех за факта, че вече знам как понякога се забива в душата, как един импулс е достатъчен, безкраен, когато има малко излишно място в сърцето по милион различни причини, прераснало в недоволство. Или празнота.
Тереза Боучкова
Доброто изкуство поражда болка. Аз имам болка за десетки отлични филма. Така че напишете ми чек, по дяволите!
Тери Гилиъм
Всеки, всеки навсякъде, има свой собствен филм, свой собствен сценарий и всеки играе неговия филм като луд, само че повечето хора не знаят, че това е, в което са хванати в капан, техният малък сценарий.
Том Улф
Снимките в американски филм оставя огромен отпечатък. Изведнъж ставаш стока и трябва да се научиш да държиш подобни неща под контрол.
Том Харди
Аз съм човек, който не трябва да има много свободно време. Но когато става дума за ваканция, обичам да издърпам щепсела напълно. Всичко е за дъщеря ми - вече не съм звездата на моя собствен филм.
Антъни Бурдейн
Когато имаш дете, вече не си звездата на филма.
Антъни Бурдейн
Винаги съм бил хамелеон от книга на книга, като режисьор, който прави различни филми по най-добрия възможен начин.
Тони ди Терлизи
Това, което харесвам в Гатака, е, че не е това, което си мислите, когато мислите за научна фантастика. Има много малко специални ефекти. Има човек в лабораторията, който върши работа ден за ден. Той изчаква да свърши центрофугата. Той пипетира нещо във флакони. Действието на филма се развива в далечното бъдеще и въпреки това нищо в науката не е бляскаво. По този начин филмът е вечен.
Уайки Уанг
Моторните скутери се появиха на сцената - във Франция и особено в Италия, където първото национално рали за моторни скутери, проведено в Рим на 13 ноември 1949 г., беше последвано от експлозивен растеж на пазара за тези удобни и разумни цени символи на градската свобода и мобилност, популярен сред младите хора и подобаващо отпразнуван - особено моделът Веспа - във всеки съвременен филм от или за Италия.
Тони Джъд
Винаги съм смятал, че ако ще правите филм, е много по-добре да имате оригинален сценарий, който да отговаря на силните страни на филма.
Уилям Бойд
В Африка тези, които имат пари - бизнесмени и банки - не вярват във филма.
Уоле Шоинка
Мисля, че екшън филмите като цяло се превръщат все повече и повече в голям спектакъл, дори оставяйки филми за супер герои, които ми се струват по-фантастична научна фантастика, отколкото екшън филмите.
Уолтър Хил
Ненавиждам да гледам в огледалото и се старая да не гледам своите филми.
Урсула Андрес
В работата аз никога не гледам на националността на хората. За мен най-голямата ценност е самият филм. Няма значение, кой го е снимал.
Фани Ардан
Една добра книга, филм или сценарий трябва да носи емоционално удовлетворение. Когато свършат, искате хората да въздъхнат дълбоко и да кажат "Уау".
Франк Перети
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
30
Следваща