Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 21
Фред никога не трябва да бъде принуждаван към нищо. Дори само да му посъветвате филм, той се чувства потиснат. Ако препоръчате книга, на него му се струва, че свободата му е ограничена.
Рене Фройнд
Въпреки че аз не се явявам документалист, в моите филми винаги се старая да показвам чистата истина.
Ридли Скот
В моите филми няма секс. Сексът е много скучен, освен ако не го правите.
Ридли Скот
Сега има толкова много филми, в които знаете, че историята е поддържаща роля за визуалните ефекти.
Рики Джървейс
Холивуд е отговорен за някои от най-големите и най-лошите филми на всички времена!
Рики Джървейс
Можете да гледате най-големия филм в света, но ако чуете как съседът ви се кара, вие сте до прозореца.
Рики Джървейс
Що се отнася до поставянето на рейтинг на музиката, както правите филми, виждам здравия разум в това.
Роб Халфорд
Ако филма ми донесе един долар, аз ще бъда щастлив за това че филма е заснет и никой не е пострадал, а това е моята работа.
Робърт Земекис
Имам право на пилот чрез прибори Така че аз знам, как да снимам филми за авиокатастрофи.
Робърт Земекис
Моето разбиране на зомби филмите е хора, които се издигат от мъртвите, от гробовете си, такива неща и вървят много бавно.
Робърт Карлайл
И за мен филмите са като машина, която генерира съпричастност.
Роджър Ебърт
Както сериозната съвременна литература няма обикновени стари лоши момчета, така и сложните филми могат също да избегнат такива стойности на акциите.
Рой Баумайстър
Мисля, че всеки добър, забавен филм трябва да има послание. Наистина вярвам в това, защото ако го направите без него, филмът се чувства малко бездушен.
Роланд Емърих
Готиното нещо са книгите. Това е като филмите, които се играят в главата ви.
Рут Хоган
Единствените й удоволствия бяха филми и книги. Тя четеше толкова пламенно, сякаш броят от на книгите, които четеше, зависи от живота й.
Рут Хоган
Филмът е антиезик.
Сам Шепърд
Можете да напишете 16 пиеси и да не печелите толкова пари, колкото ако направите един филм.
Сам Шепърд
Женската голота във филмите винаги е сексуализирана.
Сара Силвърман
Искам да правя повече независими филми.
Ансел Елгорт
Много трудно е да снимаш филм за любовта, а след това да не изглеждаш глупав.
София Копола
Имахме приятелски и приятни отношения с всичко, което работеше във филмите ни - много щастливи спомени.
Стан Лаурел
Интересното при Клеопатра е, че тя е толкова променяща формата. Искам да кажа, че през историята всички сме я оформяли към нашето време и нашите места. Така че има място за филм за нея, но не мисля, че ще се отразява на книгата.
Стейси Шиф
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
30
Следваща