Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 20
Мисля, че филмите ми са винаги политически, дори да не поставям изрично политически неща в тях.
Педро Алмодовар
Можете да направите хиляда различни филма на една и съща тема.
Педро Алмодовар
Ако направя филм на английски, парите ще дойдат от Европа, за да мога да запазя независимостта и свободата си. Начинът, по който те произвеждат в Холивуд, не ми пасва.
Педро Алмодовар
Аз съм артист и съм част от всяко решение във филм.
Педро Алмодовар
Ако бях живял като героите си, щях да съм мъртъв, преди да направя 16 филма.
Педро Алмодовар
Никога повече не работете при същите условия, в които сте направили първия си филм. Хубаво е да поемате рискове, но не толкова голям риск.
Педро Алмодовар
Правя филми за моите нужди. Целта ми никога, никога, никога не е била да правя шокиращ филм.
Педро Алмодовар
Може би изобщо няма да напиша своя разказ за палеолита, а да направя филм за него. При това ням филм, в който първо ще ви покажа големите спящи скали от камбрийския период и ще се преместя от тях към планините на Уелс, от Ордовик до Девон, върху буйните светещи Котсуолдс, до белите скали на Дувър ... Импресионистичен, мечтателен филм, в който сгънатите скали възникват, цъфтят и растат и се превръщат в катедралата в Солсбъри и Йоркския храм...
Пенелъпи Лайвли
Ако просто се концентрирам, мога да вляза в магазина за спомени и да намеря правилния рафт с подходящия филм и да изчезна в него...
Пер Петершон
Дори в най-мирните общности апетитът за насилие се проявява в мечти, фантазии, спорт, игра, литература, филми и телевизия. И докато не се трансформираме в ангели, насилието и заплахата от насилие - като наказание и възпиране - са необходими, за да обуздаем най-лошите си инстинкти.
Пол Блум
Любимият ми филм е "Империята отвръща на удара". Писането ми и личният ми вкус към филми и книги клонят към произведения с по-мрачен тон и "Империя" пасва на това най-добре от всички филми.
Пол С. Кемп
Имам чувството, че твърде много писатели и режисьори на ужаси просто приемат, че по подразбиране е, "Филмът на ужасите трябва да бъде първо атмосферата и всичко останало след това."
Пол Трембли
Независимите филми на ужасите наистина засилиха играта и се надяваме, че масовият Холивуд ще последва примера им.
Пол Трембли
Все още мисля като критик и все още анализирам филми като критик. Не е възможно обаче да пишете критики, ако правите филми.
Пол Шрейдър
Ако правите филм за ефектите от времето, трябва да ангажирате времето като главен герой.
Райън Гослинг
Харесвам всякакви филми, обичам филми; и винаги исках да опитам и да направя такъв.
Райън Гослинг
Мизогинистично е да се опитваме да контролираме сексуалното представяне на себе си от жената. Считам това за проблем, който е по-голям от (един) филм.
Райън Гослинг
Привличат ме филми, които имат силни женски характери, защото има силни женски герои в живота ми.
Райън Гослинг
Нещото, което е толкова вълнуващо, когато правите филм, е, че може да бъде всичко и няма ограничения в него.
Райън Гослинг
Съчетаването на всеки филм е незначително чудо.
Райън Рейнолдс
Ще направя всичко необходимо за филм. Всъщност не ме интересува какво е това.
Райън Рейнолдс
Предпочитам това моите работи да говорят сами за себе си. И ми харесва да общувам с моите фанатици чрез филмите, в които аз се снимам.
Ранбир Капур
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
30
Следваща