Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 16
Много обичам Вайда (Andrzej Wajda; 1926). Никога не сме се срещали, но веднъж, по време на един от фестивалите в Кан, той публично заяви, че моите първи филми го вдъхновили да започне да прави кино...
Луис Бунюел
Не харесвам помпозните и претенциозните филми.
Питър Джаксън
Обичам изключително много театъра, но наистина обичам филмите – обичам ги с целия им странен и скучен процес на тяхното изготвяне.
Мини Драйвър
Бях малко разочарован, когато ни поставиха в конкурентно положение Марти [Мартин Скорсезе] и мене. Изпитвам дълбоко уважение към него и към филмите, което е направил през годините.
Клинт Истууд
Филмите са деградирали до първоначалната си функция като карнавал за забавление - те не предлагат драма, а само тръпки.
Дейвид Мамет
Наистина е забавно, да участваш във филм, който е чисто забавление, което хората искат да отидат и да видят. Мисля, че в сегашната обстановка, при сегашното състояние на нещата хората търсят бягство.
Сиена Милър
Бих искал да продуцирам, режисирам, напиша сценария, аранжирам и играя главната роля в един филм, по начина, по който Чаплин го правеше. Ще направя това преди да стана на 30.
Еди Мърфи
Аз винаги гледам на филмите като на истински истории с истински хора в реални ситуации. Ето защо полагам всевъзможни усилия да нарекат някого "добро момче" или "лошо момче", защото мисля, че всички ние имаме потенциал да прави добри неща и имаме потенциала да прави лоши неща.
Гай Пиърс
В един известен италиански филм има такава фраза -,,истинският мъж винаги трябва да опитва, а истинската жена трябва да устоява."
Владимир Путин
Мога да организирам закуска, обяд или вечеря. Намирам основания за гордост в кухнята си, но филм няма да режисирам.
Джулия Робъртс
Не бих се показала гола във филмите си. Това е твърде лично за мен... Да играеш с дрехите е спектакъл; да играеш без дрехите – документалистика.
Джулия Робъртс
Причината да продължавам да правя филми, е че не харесвам последното нещо което съм направил и се опитвам да го поправя.
Хоакин Финикс
Ако животът ми беше филм, никой нямаше да му повярва.
Арнолд Шварценегер
Куентин Тарантино иска да работя с него, но няма начин да стане, докато Матю Вон участва във филма.
Клаудия Шифер
В тялото ви има някои емоции, които дори и най-добрият ви приятел не може да разбере. Но пък ще намерите подходящия филм или пък правилната книга и те ще ви разберат.
Бьорк
Независимите филми са институционализирани на практика. Всяко студио си има бутиков арт отдел.
Едуард Нортън
Утешавам се с мисълта, че филмите, в които съм се снимал, действително си струват.
Марк Ръфало
Успехът за мен е просто да имам работа и да накарам студиото да се чувства уверено, че мога да изляза там и да направя филм, на който хората ще се радват.
Марк Уолбърг
В последният филм аз играх неприятен персонаж - самият себе си.
Оскар Левант
Аз не мечтая за филми, в които аз мога да играя, но мечтая за написване на сценарии за филми.
Оуен Уилсън
Обичам музиката и след първия си опит с филми нямам търпение да направя повече.
Риана
Филмът трябва да започва със земетресение, а след това напрежението трябва да расте нагоре до кулминационният момент.
Самюъл Голдуин
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
30
Следваща