Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 15
Когато правя екшън филм, това е много физически процес. Това е като бягане на маратон.
Зак Снайдър
Аз съм тук, за да бъда актриса, който иска да бъде запомнена с ролите и филмите си, а не с външния си вид.
Алия Бхат
Тори се присъедини към нас за вечеря - поне в тяло. Тя прекара храната, тренирайки се за роля в следващия филм за зомбита, безизразно, методично движейки вилица в уста, понякога дори с храна.
Кели Армстронг
След пет ужасни филма признах провал и казах, че не съм създаден да бъда актьор. Но колко хора получават шанс да изживеят мечтата си?
Кен Бруен
Това не означава нищо, ако филмът не излезе там.
Ким Новак
Моят опит е, че има пряка връзка между ентусиазма в анимационното студио за даден герой и ентусиазма, който публиката изпитва при гледането на филма.
Крис Меледандри
Ако ще направите филм за герой, който е супер злодей, е фантастично да имате основно чувство за съпричастност към този герой.
Крис Меледандри
Мнозинството големи комерсиални филми са направени от студия които са само рамки без картина вътре.
Кристен Стюарт
Мисля, че моята анорексия беше свързана с това да съм тийнейджър, а не да участвам във филми.
Кристина Ричи
Четете, ходете в музеи, слушайте опери... Само, за Бога, не изучавайте живота по филми, телевизия и интернет!
Кристоф Валц
Мисля, че има смътно усещане, че филмите стават все по-нереални. Знам, че съм го усетил.
Кристофър Нолан
Не обичам особено да гледам филми в 3D, защото смятам, че добре заснетият и добре прожектиран филм има много триизмерно качество, така че съм малко скептичен към технологията.
Кристофър Нолан
По времето, когато бях на 10 или 11, знаех, че искам да правя филми.
Кристофър Нолан
Винаги съм бил човек от киното, филмите са били моето нещо. Обичам филми, всякакви филми.
Кристофър Нолан
Проблемът с големите филми е, че те забързват много бързо и никога не можете да се отдръпнете. Това е тръбопровод, който трябва да бъде захранван.
Кристофър Нолан
Понякога си мисля колко странно е, че трябва да правя точно това, което искам, и с това е трудно да се справя. Трябва да си напомняте на всеки няколко седмици: Правя този филм и точно това искам да направя. И изведнъж отново сте щастливи.
Кристофър Нолан
Направих "Батман" по начина, по който направих всеки друг филм, и го направих със собствено удовлетворение - защото филмът наистина е точно такъв, какъвто го исках.
Кристофър Нолан
Всички твърде много говорят за процеса, но най-интересното във филма е самият филм.
Крисчън Бейл
Винаги съм бил човек, който се чувства по-добре, ако видя каквото преживявам във филм.
Лена Дънам
В Корея правя различни видове жанрове. Така че, искам да направя много добри филми.
Лий Бюнг-Хун
Когато бях малко дете, баща ми беше голям фен на холивудски филми. Той ще ме накара да гледам филми с него и той ми обясняваше историята и героите.
Лий Бюнг-Хун
Мисля че Шрек оказва влияние и в по-големите хора. И има толкова много неща във филма, които сме видели и не са за деца. Децата не биха разбрали дадени неща.
Антонио Бандерас
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
30
Следваща