Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 14
Губих време да пиша филми. Не гледам назад на тези години като на загубени, но не беше това, което трябваше да правя.
Джеймс Солтър
Иска ми се да има повече филми за учени.
Джеймс Д. Уотсън
Японските филми на ужасите приемат сериозно бизнеса с плашенето. Няма опит за постмодернизъм или хумор. Те са невероятно меланхолични, със силно емоционално ядро, като същевременно остават абсолютно ужасяващи.
Джейн Голдман
Обикновено при филма е нормално сценаристът никога повече да не бъде видян, след като завърши до премиерата.
Джейн Голдман
Просто обичам истории и обичам филми, да уча и да виждам света. Израствайки в Айова, сякаш искаш да видиш света? Филмите могат да ви помогнат да направите това.
Джейсън Момоа
Да снимаш кино е прекалено скъпо занятие. За да снимаш филм е нужно да изпитваш искрено пренебрежение към парите.
Джон Касаветис
Снимам филми, които не трябва да угаждат на всички; въобще на много хора моите филми причиняват болка. Считам, че съм постигнал своето, ако съм накарал зрителите да почувстват нещо.
Джон Касаветис
Аз съм този странен човек, който ще гледа филм почти всеки ден, ако мога.
Джон Кразински
Филмът не е успешен, докато не печели пари. Това е добре, само когато има доларова фигура, прикрепена към боксофиса.
Джон Кюсак
Не искам да продуцирам вече малки или независими филми, защото в днешно време е твърде трудно.
Джон Кюсак
Сценарият на американските филми се пишат от слабо образовани за слабоумни.
Джон Ървинг
Има много филми и телевизионни предавания, които правя, където хората попадат във фантастични ситуации; възможно най-често реакциите им към него са много нормални.
Джос Уедън
Филмите на ужасите не съществуват, освен ако не отидете да ги видите и хората винаги ще съществуват.
Джос Уедън
Защо не трябва да е така за останалите от нас? Защо просто не отидете с него? Просто разходете кучето и изпратете туитовете, изяжте кифличките и играйте с хамстерите, карайте велосипеди и гледайте залезите и поточно предавайте филмите и никога не се притеснявайте за нищо от това? Не знаех, че може да е толкова лесно. Не знаех това до сега. Това ми звучи добре.
Джошуа Ферис
Нашите филми оказват огромно влияние върху хората. Но в същото време никой не отива в киното, за да слуша лекции, така че ако имате интересна история и ако можете да я покажете като филм и посланията му са добри, той е като череша на тортата: това е супер хит. И ако получа такива филми, със сигурност ще искам да работя по тях.
Джухи Чавла
Исках да стана инженер или да получа магистърска бизнес степен. Но имах възможност да правя филми, когато бях на около 25 и това беше чудесен начин да се изразя.
Долф Лундгрен
Помислете за "Игра на тронове". В старите времена този вид шоу може да се счита за лошо писане. Изглежда наистина не се движи към криза или кулминация, няма истински герой и е структурирана по-малко като телевизионно шоу или филм, отколкото сапунена опера.
Дъглас Рушкоф
Вие харчите милиони и милиони долари от пари на други хора, когато правите филм. Трябва поне да подходите по такъв начин, че да видите как можете да върнете тези пари обратно за хората, които инвестират.
Дънкан Джоунс
В миналото много филми, базирани на видеоигри, смятаха, че публиката иска да изпита какво е да играеш играта и това абсолютно не е така.
Дънкан Джоунс
Филмите са в много по-дълъг продуцентски разговор, преди дори актьор да участва. Винаги съм мислил за актьорите като за последно парче от пъзела - значи си инструмент.
Елизабет Олсън
Моите приятели и аз започнахме да правим филми, когато все още бях в детската градина.
Елизабет Олсън
Преди да започна да правя филми, не мислех много за начина, по който героите са физически позиционирани в света на историята.
Етгар Керет
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
30
Следваща