Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 13
Добрият детски филм е нужно да се снима с разчет за възрастни.
Хаяо Миядзаки
Има толкова много книги и филми, които харесвам; Никога не споменавам конкретни.
Хидео Коджима
Обикновено, когато хората композират за филм, вие им давате филма и те го гледат, и те го композират.
Хидео Коджима
Все още, като цяло, правя нискобюджетни австралийски филми.
Хюго Уивинг
Мисля, че често във филма ограничаваме малко въображението си - е, доста, всъщност нещата стават доста формулирани.
Хюго Уивинг
Толкова съм свикнал с австралийските филми, че не получавам реализация извън Австралия.
Хюго Уивинг
Ако един филм всъщност не говори за това кои сме и какви са нашите психологии, вероятно всъщност не сме толкова заинтересовани от него.
Хюго Уивинг
Филмът има тенденция да се ограничава по някакъв начин, а не трябва да бъде. Това е форма, която може да бъде проучена и променена.
Хюго Уивинг
Като актьор ти правиш всевъзможни различни филми.
Хюго Уивинг
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Чувствам, че всеки филм има свой собствен чар и се прави с цел.
Шридеви Капур
От седемдесетте филма, които съм написал, десет от тях не са изцяло отпадъчен продукт.
Бен Хеч
Интересувам се от филмът - от всеки аспект - актьорство, режисура, писане.
Адам Уест
Всеки филм, който докоснах, беше бомбардиран.
Бетси Биърс
Мисля, че когато рисувам, виждам какво се случва на страницата почти сякаш се разгръща като филм в главата ми.
Брайън Селзник
Животът е като на филм... Винаги можете да натиснете "стоп" и да смените касетата на по-приятна...
Виталий Гиберт
Знаете ли, чувствам, че моята работа е да напиша книга. Тогава идват режисьори и те правят филм. И те са две наистина различни форми на изкуството.
Айлет Уолдман
Обичам романа на "Английският пациент"; Мисля, че това е дълбоко красив роман. Обичам филма на "Английският пациент"; Мисля, че това е изключително красив филм. И те са напълно различни. Приемате всеки при свои условия и това е нещо като идеалното.
Айлет Уолдман
Просто знам, че ако правиш филм за Супермен, на който не можеш да отведеш деца, си направил нещо нередно.
Грег Рука
Разбира се, никое студио няма да сложи парите и мускулите си зад нещо, от което те не мислят, че вече могат да завъртят пет или шест филма и да изградят цял вид въображаема вселена, мисля.
Дейв Ицкоф
Твоята кожа не е хартия - не го режи. Твоето лице не е маска - не го крий. Твоето тяло не е книга - не го осъждай. Твоят живот не е филм - не го завършвай.
Деми Ловато
Просто мисля, че старите стари филми те карат да се концентрираш и да обръщаш внимание много повече. Те се чувстват толкова топли. Много модерна цифрова видеокасета, тя е прекалено ярка. Не знам защо, не е топло.
Джак Уайт
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
30
Следваща