Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 11
Предпочитам да съм влюбена и да имам бебе, отколкото да имам филм.
Мила Кунис
След много десетилетия на филми на Дисни, ние сме били обусловени да очакваме принцесите да се влюбят бързо в своите очарователни принцове и да "заживеят щастливо до края на дните си".
Мохамед Ел-Ериан
Комиксите и филмите имат много повече общо от, да речем, комикси и книги или филми и книги. Двете форми на изкуство, за мен, изглеждат като доста близки братя и сестри.
Оуен Кинг
Разбира се, искам филмите ми да изглеждат наистина добре, но всеки един елемент е избран за причина. Това разказва нещо в историята.
Педро Алмодовар
Но въпреки че тези филми изразяват много подобни идеи от предишните ми филми, мисля, че те изразяват тези идеи по различен начин.
Педро Алмодовар
Имам собствени затруднения с филми, в които страданието на героите е твърде реално и на мнозина им е трудно да гледат комедии, които разчитат твърде много на смущението; обратната реакция към това е твърде неприятна.
Пол Блум
Хората искат да ги плашат. Те искат спектакли, представления, ето затова те обичат да гледат филми на ужасите, и ето затова нашата група остава на върха толкова дълго.
Пол Стенли
Единствената икономическа парадигма, която филмите някога са познавали, е капитализмът. Нямаше църковни спонсори или държавни покровителства. Идеята беше, че ако платите да го видите, ние ще го направим за вас.
Пол Шрейдър
Искам да правя филми от наистина млада възраст. Винаги са били моя страст.
Райън Гослинг
Проблемът с романтичните комедии е, че знаете края от постера. Така че те не са филми, които можете да продължите да правите отново и отново да очаквате удовлетворение по някакъв начин.
Райън Рейнолдс
Мисля, че всички, участващи във филм, мислят за боксофиса. Това е "бизнес" частта от шоубизнеса.
Райън Рейнолдс
Това е огромен бюджетен филм, така че беше невероятно да видим как той знае какво иска. Искам да кажа, че това е всичко, което някога можете да поискате от режисьор.
Райън Рейнолдс
Много филми за изкуствения интелект предвиждат, че ИИ ще бъдат много интелигентни, но липсват някои ключови емоционални качества на хората и следователно се оказват много опасни.
Рей Кързуайл
Ти наричаш добър този филм, който ти е дал висока идея за кинематография.
Робер Бресон
В размирни времена последното нещо, което искате да направите, е да вложите парите си във филм. Това е такава хазарт.
Робърт Карлайл
Всички стари черно-бели филми всъщност са сиво-бели, не сте ли забелязали.
Робърт Родригес
Понякога се появяват чудодейни филми, създадени от хора, за които никога не сте чували, с участието на неизвестни лица, заслепяващи ви с творчески гений.
Роджър Ебърт
Много наистина добри филми ни позволяват да сме съпричастни с други животи.
Роджър Ебърт
Филмите на Джеймс Камерън винаги се отличават с новаторски технически постижения.
Роджър Ебърт
Казват ми, че филмовите критици хвалят филми, които са дълги и скучни.
Роджър Ебърт
Самурайските филми, като уестърни, не трябва да са познати жанрови истории. Те могат да се разширят, за да съдържат истории за етични предизвикателства и човешка трагедия.
Роджър Ебърт
Моето мото: "Никой добър филм не е депресиращ. Всички лоши филми са депресиращи."
Роджър Ебърт
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
30
Следваща