Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лице" - страница 9
Гледай живота право в неговото желязно лице и не се бой от жестокостта на действителността.
Шарлот Бронте
Трябва да видите снимките на бебето ми. Бузите ми висяха от лицето ми като водни балони. Можете да си представите колко често ме дразнеха.
Шон Кови
Това което чувстваш в теб се изразява на лицето ти. Така че бъди щастлив и позитивен през цялото време.
Шридеви Капур
Любовта е лицето и тялото на Вселената.
Барбара Ан Бренън
В същото време вярващите осъзнават, че дефектите, които виждат един в друг, са изпитание от Аллах. Поради тази причина те не обръщат внимание на тези дефекти, а ги компенсират, като действат положително. Те внимателно избягват и най-малкото действие, изражение на лицето или дума, която би подсказала за подигравка.
Аднан Октар
Добре възпитаният човек може да желае, и дори да жадува за похвала и уважение от другите, но похвала, изразена в лицето му, оскърбява неговата скромност.
Бернард Мандевил
Рекламният идеал за жена: млада блондинка с лице, не показващо интелект.
Бети Фридан
Много неприятно зрелище - актьори и актриси, които действително искат да получат Оскар. Често можеш да ги видиш в разни шоута. Изражението на отчаянието на лицата им е просто гнусно.
Бил Мъри
Да се преследва така нареченият Трети път е глупаво. Имахме опит с това през 60-те години, когато търсихме социализъм с човешко лице. Не се получи и трябва да сме категорични, че не се стремим към по-ефективна версия на система, която се е провалила.
Вацлав Клаус
Понякога си мислех, че само като си припомня онази отчаяна отдаденост, която децата ми някога са изпитвали към мен, мога да поддържам собствената си отчаяна преданост в лицето на юношеската им насмешка.
Айлет Уолдман
Мислех, че видях лицето на Бог.
Георг Фридрих Хендел
Ние искаме да бъдем умни леви и честни десни в едно лице.
Григорий Явлински
Социалният мозък е в естественото си местообитание, когато разговаряме с някого лице в лице в реално време.
Даниъл Голман
Сложната, двусмислена среда на човешкия контакт се заменя с прости, мащабируеми уравнения. Поддържаме хиляди приятели повече от всяко човешко същество в историята, но с цената на сложността и дълбочината. Всяка минута, прекарана онлайн, е минута изгубено време лице в лице.
Даниел Х. Уилсън
Твоята кожа не е хартия - не го режи. Твоето лице не е маска - не го крий. Твоето тяло не е книга - не го осъждай. Твоят живот не е филм - не го завършвай.
Деми Ловато
Е, за бъдеща справка, това е моето сериозно лице.
Дерек Ланди
Кой съм аз без раните си? Или белезите са мое лице, миналото ми е моят живот.
Джанет Фич
Можем или да се смеем пред лицето на смъртта, или да умрем, опитвайки се да не го направим.
Джеймс Грипандо
Никое предизвикателство не може да ви спре, ако имате смелостта да продължите да се движите напред в лицето на най-големите си страхове и най-големи предизвикателства. Бъдете смели.
Джон Гордън
Моята радост нараства с всяка душа, която търси славата на Бог в лицето на Исус Христос. Не забравяйте, че имате един живот. Това е всичко. Ти си създаден за Бог. Не го хабете.
Джон Пайпър
Това е много странно нещо за дизайнер да го каже, но едно от нещата, които наистина ме дразнят в продуктите, е, когато осъзнавам, че дизайнери размахват опашки в лицето ми.
Джони Айв
Вие не трябва да говорите лошо за другите хора. Когато хората говорят гадости, независимо от външният вид, техните лица стават уродливи.
Едуард Айнщайн
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
30
Следваща