Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лице" - страница 7
Обвинител и съдия не могат да се съвместят в едно лице.
Менандър
Джордж У. Буш да изнася лекция по бизнес етика е все едно прокажен да ви прави масаж на лицето – просто не става.
Робин Уилямс
Кралят е пръв слуга и първо длъжностно лице в държавата.
Фридрих II Велики
Никога не съм мислила, че ще вляза в киното с лице като моето.
Одри Хепбърн
Порочните мисли и безплодните усилия постепенно полагат отпечатъка си върху лицето.
Артур Шопенхауер
Понякога съчувствието на външни лица е катастрофа.
Маргарет Атууд
Наистина аз понякога затварям вратата си и се предавам на книга, но само защото мога отново да отворя вратата и да видя човешко лице да ме гледа.
Мартин Бубер
Времето е лица на вода.
Стивън Кинг
Твоите мечти понякога са толкова грандиозни, че всички ти се смеят в лицето! Докажи на всички, че е възможно.
Тайра Бенкс
Известния писател - това не е толкова поет или прозаик, но и действащо лице в нашата биография.
Уистън Хю Одън
Женската усмивка е чудодеен балсам, която осветява намръщените лица на мъжете.
Хайнрих Бьол
Брекзит беше фантастичен пример за нацията, която се застреля в лицето.
Хю Грант
Войната е признаване на поражение в лицето на конфликт на интереси.
Джърмейн Гриър
Мовто тяло изглежда на тридесет, а лицето ми на петдесет. Но не ходя по улиците гол, за да изглеждам по-млад.
Жан-Клод Ван Дам
Веселото изражение на лицето постепенно се отразява и на вътрешният свят.
Имануел Кант
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
Политика: управление на обществените дела в полза изгодата на частни лица.
Амброуз Биърс
Това е признак на наистина прекрасен човек: устойчивост пред лицето на бедата.
Лудвиг ван Бетховен
Когато Бог затвори една врата, той ударя друга в лицето ви.
Мариан Кийс
Точно тогава телефонът ми започна да звъни. Пръстенът трябва да е бил повреден и от водата, така че сега имаше висока, остра нотка - нещо от звука, който си представям, че русалката би могла да издаде, ако я удариш в лицето.
Маурийн Джонсън
Когато се обърна, той обгръща лицето ми в ръцете си и ме целува толкова дълбоко, че не знам кой за кого диша, но устата и езикът му имат вкус на топъл мед. Не знам колко време продължава, но когато го пусна, вече ми липсва.
Мелина Маркета
Как може просто да забравиш човек напълно до момента, в който отново видиш лицето му?
Мелина Маркета
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
30
Следваща