Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лице" - страница 5
Моментът измина, вратата между животите, които можехме да водим, и животите, които водихме, се затвори пред лицата ни.
Никол Краус
Дългът е отговорност на едно лице, но актив на друго лице.
Пол Кругман
Единственото обезщетение, получено чрез влиянието на неправителствените организации, се състои в леко разширяване на възможността за частни лица за достъп и обжалване пред агенциите, които прилагат Пакта, засягащи гражданските и политическите права.
Рене Касен
Очевидно лицето ми е обезобразено от интелект.
Робърт Дауни Джуниър
Лице, което придобива дялово участие в съответствие с принципа на справедливост при придобиване, има право на това участие.
Робърт Нозик
Човешкото лице има ограничено пространство. Ако го напълниш със смях, няма да има място за плач.
Рохинтън Мистри
Ученето трябва да е удоволствие, а децата да растат, за да си представят мъдрост с усмихнато лице, а не свирепо и ужасяващо.
Сара Бейкуел
Дори и в по-малко преувеличено описание, всеки словесен разказ за дадено лице е длъжен да използва асортимент от водопади, гръмоотводи, пейзажи, птици и т.н.
Сергей Айзенщайн
Когато говорим за емоция, ние наистина говорим за колекция от поведения, които се произвеждат от мозъка. Можете да погледнете човек в пристъп на емоция и да наблюдавате промени в лицето, в стойката на тялото, в оцветяването на кожата и така нататък.
Антонио Дамазио
Отвратен съм от всички религии. Религията е разделила хората. Не мисля, че има разлика между папата, носещ голяма шапка и парадиращ наоколо с димяща чанта, и африканец, който боядисва лицето си в бяло и се моли на скала.
Хауърд Стърн
Професионалните администратори - особено тези на по-високи нива - изпълняват ключови роли на границата на организацията, между професионалистите вътре и заинтересованите страни - правителства, асоциации на клиенти и т.н. - отвън. От една страна, от администраторите се очаква да защитават автономията на професионалистите, да ги "буферират" от външен натиск. От друга страна, от администраторите се очаква да ухажват тези външни лица да подкрепят организацията, както морално, така и финансово. По този начин външните роли на мениджъра - поддържане на контакти за връзка, действайки като фигурант и говорител в качеството на връзки с обществеността, преговаряйки с външни агенции - се очертават като основни в професионалната администрация.
Хенри Минцбърг
Искреността прави най-малкото лице по-ценно от най-талантливия лицемер.
Чарлс Х. Спърджън
Всеки индивид трябва да приеме факта за ограниченоста на взаимоотношенията и да се научи да среща отчуждението лице в лице, понеже то е вътрешно присъщо на всяко битие.
Ървин Д. Ялом
Каква беше появата на Бог Отец? Като този на човек... Бог има подобие на пръсти и ръце и лице.
Бени Хин
Всяко предложение, което пиша за политически оперативни лица, защото се интересувам от политически оперативни лица, пропуска цялата същност.
Боб Удуърд
Чувствах се напълно у дома си в Мексико - говорех на испански с братовчедите си, тичах из Акапулко и тъпчех лицето си с къртици и домашно приготвени тортили. Мексико отвори сърцето ми.
Айми Гарсия
Забелязах жена, чието лице беше морско пътешествие, което нямах смелостта да направя.
Джанет Уинтерсън
Това не е само усмивка на моментно щастие. Когато изчезне от лицето ми, ще остане с мен.
Джеймс Фрей
Естественото разпространение не е нито справедливо, нито несправедливо; нито е несправедливо лицата да се раждат в обществото на някаква конкретна позиция. Това са просто природни факти. Това, което е справедливо и несправедливо, е начинът, по който институциите се справят с тези факти.
Джон Ролс
Имаше луна на луната и пръски от звезди, а светлината очерта лицето й и блестеше по сълзите, които течаха като живак по бузите й.
Джонатан Мабъри
Ако те убия, ще бъдеш буден, ще бъдеш с лице към мен и ще бъдеш въоръжен.
Джос Уедън
Ако бяха измислили схема и Христос не беше възкресен от мъртвите, къде щеше да е най-трудното място на лицето на земята да убеди някого? В Йерусалим.
Джош Макдауел
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
30
Следваща