Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лице" - страница 3
Лицата също, които култивират различни умения, изглеждат по-ярки, по-енергични и по-приспособими от тези, които знаят как да правят само едно нещо.
Робърт Шей
Ако с някаква магия аутизмът беше изкоренен от лицето на Земята, тогава хората все още щяха да общуват пред огън на дърва пред входа на пещера.
Темпъл Грандин
Винаги се чувстваме по-млади, отколкото сме. Нося в себе си по-ранните си лица, тъй като дърво съдържа пръстените си. Сумата от тях съм аз. Огледалото вижда само последното ми лице, докато аз познавам всичките си предишни.
Тумас Транстрьомер
Радостното изражение на лицето на доктора - началото на оздравяването на болният.
Фернандо де Рохас
Не бъдете негативни. Това се показва на лицето ви.
Шарук Кхан
Скот, ако животът ти имаше лице, щях да го ударя. Бих ударил живота ти в лицето.
Брайън Лий О'Мали
Ако прекарваме цялото си време, взирайки се в чудесата напред, без да си спомняме къде стоим в момента, ще се спънем и ще падаме по лице отново и отново.
Грег Еган
Неприятно е да откриете, че това, което сте мислили за морални скрупули, внезапно изглежда не е толкова важно в лицето на купчина пари.
Джон Варли
Причината за окончателното решение остава неизвестна на наблюдателя и често на лицето, което взема решението.
Джон Кенеди
Мисля, че хората си правят собствени лица, докато растат.
Инид Блайтън
Хората правят всичко възможно, без значение колко абсурдно е, за да избегнат срещата лице в лице със своята душа.
Карл Густав Юнг
В Бог има три лица, както на кубът шест квадрата, макар и в едно тяло. Не разбираме тази структура, както не разбираме плосък куб.
Клайв Стейпълс Луис
Обществото е група, чиито членове имат повече взаимоотношения помежду си, отколкото с външни лица.
Карол Куигли
Когато се доближаваме до историята, имаме работа с конгломерат от ирационални континууми. Тези, които се занимават с история чрез нерационални процеси, са тези, които правят историята, действащите лица в нея.
Карол Куигли
Социалните науки обикновено се занимават с групи лица, а не с отделни лица. Поведението на хората, като са свободни, е непредсказуемо.
Карол Куигли
Тази настойчивост, тъй като частните фирми продължиха, защото осигуриха максимална анонимност и тайна за лица с огромна публична власт, които се страхуваха от публичното познание за тяхната дейност като зло, почти толкова голямо, колкото и инфлацията.
Карол Куигли
Много общото появяване на хомосексуализма в древна Гърция и широкото му разпространение днес в някои култури, в които подобна дейност не е табу, предполага, че способността на индивида да реагира еротично на всякакъв вид стимул, независимо дали е предоставен от друго лице или същия или противоположния пол, е основен във вида.
Алфред Кинси
Тази сутрин забих глава през прозореца и пролетта ме целуна с удар в лицето.
Лангстън Хюз
Повечето проблеми, с които един президент се среща лице в лице, имат своите корени в миналото.
Хари С. Труман
Не мога да се сетя нищо по-досадно за американците от това да седят в своите холове и половин час да гледат лицето ми по телевизията.
Дуайт Айзенхауер
Опитвам се да бъда в състояние на постоянно объркване само заради изражението, което то оставя на лицето ми.
Джони Деп
Най-любящите роднини и родители извършват убийство с усмивки на лица. Те ни принуждават да унищожим човека, който сме в действителност – най-изтънчения вид убийство.
Джим Морисън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
30
Следваща