Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лице" - страница 10
Ще се върна като лек бриз. Ще ме почувствате по лицето си и ще знаете, че все още слушам. Така че все още можете да говорите с мен.
Елизабет Бърг
- Когато една писателка погледне празен компютърен екран, какво вижда? - учуди се Тристан. Филмов екран, готов за осветяване с лица? Нощно небе с една малка звезда, мигаща на върха, вселена, готова за писане? Безкрайни възможности. Безкрайните обрати на любовта - и всички невъзможности на любовта.
Елизабет Чандлър
Имаме страхотна история; имаме страхотно хуманистично лице, което да представим пред света.
Еманюел Макрон
Мълчанието още не е всичко: устата може да не говори нищо, но лицето - не винаги.
Ерве Базен
Често срещан трик за джебчии е операторът да пренесе небрежно шал или палто през лявата ръка и да заеме място от дясната страна на лицето, което възнамерява да ограби, в трамвай или друго превозно средство.
Хари Худини
Най-красивото лице на света е вашето.
Есте Лаудер
Намирам за грешка на актрисите да правят операция на лицето си, тъй като твоето лице това е картата на твоята душа!
Жюлиет Бинош
Работата с бухалите е, че те наистина имат този лицев диск, който е различен от всяка друга птица. Някак си имат лице, повече от куче или жираф. Те имат това странно, извънземно лице, което всъщност можете да направите изразително.
Зак Снайдър
На първо място, всеки трябва да признае и почувства, че детското робство все още съществува в света, в неговото най-грозно лице и форма.
Кайлаш Сатяртхи
Чудо е самотна майка, която работи на две работи, за да се грижи за децата си и все още им помага с домашните си през нощта. Чудо е дете, което дарява всички пари от своето прасенце касичка, за да помогне на жертвите на урагана Катрина. Там ще намерите ръката и лицето на Бога.
Кати Линц
Една компания може да похарчи стотици хиляди долари за защитни стени, системи за откриване на проникване и криптиране и други технологии за сигурност, но ако нападателят може да се обади на едно доверено лице в рамките на компанията и този човек се съобразява и ако нападателят влезе, тогава всичко това парите, изразходвани за технологии, по същество се прахосват.
Кевин Митник
Хората които ядът с отворена уста трябва да бъдат ударени в лицето.
Кевин Харт
Глупави имена и глупави лица често се появяват на обществени места.
Къртис Ситенфелд
Можем да кажем, че животът е заимствал от неодушевените процеси същия основен механизъм, използван при производството на онези поразителни структури, които са кристали, с техните красиви плоски лица.
Лайнъс Полинг
Построих стоманодобивен завод от обикновените хора, така че научих всички гайки и болтове. Когато имаше проблем, щях да мога да ги напътствам, въпреки че не съм техническо лице.
Лакшми Митал
Интересува ме човешкото същество. Неговото лице - най-великото творение на природата. Аз го използвам безмилостно.
Амедео Модиляни
...междувременно бях достатъчно щастлив да се помоля на всеки бог, като знам, че те са просто различни лица, създадени от хората, на една неделима истина.
Лиан Хърн
Юридически погледнато, няма такива неща като "публични права", които се отличават от правата на лицата. Юридически погледнато, няма такова същество или нещо като "обществеността".
Лизандър Спунър
Онези, които се отказват от правото на съдебните заседатели да защитават физически лица в съпротивата на несправедливия закон на правителството, му отказват всякаква защита срещу потисничеството.
Лизандър Спунър
Ако две лица сключат договор за извършване на престъпление, кражба, грабеж или убийство на трета, договорът е незаконен и недействителен, просто защото е договор за нарушаване на естествената справедливост или естествените права на хората.
Лизандър Спунър
Предпочитаният ми стил е да пиша от първо лице, така че винаги трябва да си играя наоколо с възможни гласове на разказвач, докато намеря нещо, което работи.
Лори Греъм
Това, което се опитвам да правя постоянно като актьор е да намеря начини да рискувам, да намеря възможност да падна по лице, ако си струва да го направя. И тогава може би ще изненадам себе си.
Джеръми Айрънс
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
30
Следваща