Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съдба" - страница 26
Това беше грях: да се смяташ за жертва или да не можеш да контролираш съдбата си или съдбата си - това беше единственият кардинален грях в нашата общност.
Кондолиза Райс
Обстоятелствата ни разкъсват. Съдбата често зависи от нашите решения. Но - сърцето е компас, който винаги ще показва правилния път.
Кристин Хармел
Отдавна научих, че загубата е не само вероятна, но и неизбежна. Знам какво означава да загубиш всичко, да оставиш един живот и да намериш друг. И сега чувствам, със странна, дълбока сигурност, че трябва да ми е съдбата в живота да ми преподава този урок отново и отново.
Кристина Бейкър Клайн
Целият ми живот се чувстваше като случайност. Случайни моменти на загуба и връзка. Вместо това това е първото, което се чувства като съдба.
Кристина Бейкър Клайн
Съдбата, от друга страна, е много по-хитра от нея: разказвачът може да бъде само отклонен, съдбата никога.
Кристина Тот
Нашата съдба не е начертана за нас от някаква външна сила; ние го картографираме за себе си. Това, което мислим и правим в настоящето, определя какво ще ни се случи в бъдеще.
Крисчън Ларсън
Въпреки че някои може да завършат зле, героите, на които се възхищаваме в романите и филмите, са хора, които не оставят живота си в ръцете на съдбата и които се опитват да начертаят своя собствена линия на живота.
Кюршат Башар
Добродетелта като такава се определя изключително от способността на човек да се възползва от онези благоприятни обстоятелства, които са му предоставени от съдбата, в името на осъзнаването на историческата необходимост.
Ласло Контлер
Можех да разбера защо хората от Афганистан чак през Пакистан, Индия и Непал имат такива стоически възгледи. Тяхната съдба беше да живеят тук, така че можеха да го приемат с достойнство и признателност. Не беше всичко лошо. Имаха много вода, храна, подслон и паша и щом се свежда до това, какво повече ти трябва?
Левинсън Уд
Ето защо не забелязваме влиянието на случайностите върху съдбите ни, че когато дойдем в този свят, ние с цялата си сила се опитваме да видим това, което искаме да видим.
Ленард Млодинов
Сектите на илюминатите, действащи в кръговете на окултните и сексуалните магии, обединяват хора, вариращи от бивши терористи до фундаменталистки католици; готови да манипулират секти, нови религии, държавни тайни и всичко друго, до което могат да се докопат за печалба или власт. Големите играчи, Ватикана от едната страна; и еврейското лоби от друга, играйте ежедневна партия на шах със съдбата на цялото човечество. Въпреки че според някои играта вече е спечелена по време на Втория Ватикански събор от ционистите...
Лео Лион Загами
Леко побеждава този, който не желае да бъде победен. Търпи игото на съдбата този, който е свикнал да се подчинява.
Леон Алберти
Печалната съдба не се стоварва от небето, а се ражда от човешката глупост.
Леон Алберти
Доказателството е съдбата на онези, които се съмняват в невинността си.
Леонид Кудрявцев
Да имаш доверие е най-голямата наука, която ни е необходима в живота. Съдбата е като благородна арабска кобила, тя не толерира страхлив конник, но се подчинява на смелият.
Леонид Соловьов
Пея за твоята преминаваща красота, форма, която фиксирам във Вечното, преди ревнивата съдба да те превърне в пепел, за да подхраниш корените на живота.
Леополд Сенгор
Сега аз знам и разбирам, че любовта е съдбата на нищожествата, а силните личности не трябва да обичат.
Ливиу Ребряну
В космоса на трагедия дори един или два смекчаващи момента могат да отстранят неоправдано бедствие. Но понякога бедствието е без дефект и всеки един от хилядите мига, в които се обръщат съдбите, върви ужасно и напълно погрешно.
Лин Винсент
Съдбата е мобилно нещо – че всеки избор, който направите, заедно с всеки избор, направен около вас, може да я накара да се върти по този начин, предлагайки съдби в изобилие.
Линда Рътлидж
Вие сте дизайнерът на вашата съдба; вие сте авторът на вашата история.
Лиса Никълс
Удивително е колко странни по съдби хората понякога стават семейства.
Лорет Ан Уайт
Когато обувките паднаха за първи път от небето, той си спомни, че си помисли, че съдбата го е сполетяла. Сега той отново си помисли така. Беше повече от съвпадение. Трябваше да е съдба.
Луис Сакър
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
30
Следваща