Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съдба" - страница 25
Популярната култура казва... Правете това, което правите, животът ви е предопределен, като плана за вноски в къщата ви. Не можете да направите много по въпроса. Правете плащанията си, живейте го, разболявайте се, умирайте, не правете никакви проблеми. Това е Главният заряд на съдбата. Опитайте се да получите своя висок кредитен рейтинг.
Йежи Кошински
Хората бяха притеснени за съдбата на канарчетата и папагалите, оставени в апартаментите им, съжаляваха за птиците, съдбата на депортираните евреи не ги притесняваше.
Йозеф Винклер
Нашите съдби се решават в стаи, които са лесни за почистване.
Йон Айвиде Линдквист
Можете да планирате нещата, да работите за тях с години, но те никога не се реализират. Или просто може да се окажете на правилното място в точния момент и всичко си идва на мястото. Ако искате да повярвате в нещо като Съдбата, тя е капризен герой. Понякога тя стои там, блокирайки вратата, през която сте родени, за да преминете, а понякога ви хваща за ръка и ви води през минутата, в която извадите носа си. И звездите гледат надолу и спазват съветите си.
Йон Айвиде Линдквист
Каква друга полза има поезията, освен ако няма силата да промени съдбата?
Йон Калман Стефансон
Ако любовниците умееха да отгатнат бъдещата си съдба, то би имало малко бракове.
Йохан Музеус
Овладяването на технологиите беше най-голямата им сила. Но по ирония на съдбата беше най-голямата им слабост.
Кайл Милс
Нишките на съдбата се тъкат, докато споменът е жив и едва когато тъканта е готова, нишката може да бъде отрязана.
Кайли Фицпатрик
- Страхът ще ви сполети повече от веднъж. Но не му позволявайте да застане между себе си и съдбата си. Всеки има своя собствена съдба. Води ви предназначението.
Карен Есекс
Когато обличаш костюмите, когато се преструваш, че си честен и ограбваш на много по-високо ниво, тези момчета заслужават... е, да бъдат в моите романи, а аз имам специална съдба, запазена за тях.
Карл Хайасън
По ирония на съдбата идвам от семейство на адвокати – баща ми, дядо ми, а сега и най-големият ми син. И някои от най-добрите ми приятели са адвокати, въпреки че не приличат на тези, които се появяват в моите романи.
Карл Хайасън
Но светът е в движение, ние сме само малки парченца, а контролът е илюзия. Ние сами създаваме късмета си, собствената си съдба, но само до определен момент и никога не знаем какво може да се случи във всеки един момент...
Карл Хофман
Съдбата на страната винаги е в нейния народ.
Карл Спителер
Хората също влияят върху съдбата на книгите.
Карлос Мария Домингес
Премествам кормилото, променяйки хода на живота си. Не съм мислил за това по този начин преди, но това е, което правя. Да взема съдбата си в свои ръце, превръщайки мечтите в реалност. И няма нищо по-свято или по-ценно от това. Да изберем посока: но колко често пропускаме указателните табели?
Каръл Дринкуотър
Човек не може да се защити от съдбата. Или от старост. Малко хора знаят как да стареят. Ако косата побелее и лицето стане набръчкано, означава ли това, че сме станали слаби или неспособни да бъдем себе си?
Карън Молине
Съдбата обича смелите. Човек не печели слава, като се крие зад редиците.
Алисън Патаки
Воюваме ли със съдбата?
Катлийн Тесаро
Тези, които не чакат подаръци от случайността, завладяват съдбата.
Клайв Къслър
Мистерията на човешката съдба е, че сме съдени, но имаме свободата да изпълним или не изпълним съдбата си: реализирането на съдбата ни зависи от нас. Докато нечовешки същества като хлебарката осъзнават целия цикъл, без да се заблуждават, защото не правят избор.
Кларис Лиспектор
Четвъртата индустриална революция може да компрометира традиционните източници на значение на човечеството - работа, общност, семейство и идентичност - или може да издигне човечеството в ново колективно и морално съзнание, основано на усещането за споделена съдба. Изборът е наш.
Клаус Шваб
Да дава вид на умен и при това да остава пълен идиот - съдбата на човек.
Кодо Саваки
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
30
Следваща