Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съдба" - страница 24
Сега те трябваше да решат дали да останат в Харбин, да отидат в Америка или Европа, или да приемат революцията и да се върнат в Русия. Евгения Писарева с тежко сърце стигна до извода, че съдбата им е третият вариант.
Дъглас Смит
Какъвто и да е вашият живот днес - това е най-доброто нещо, което съдбата изпраща за нашето движение напред.
Ева-Мария Цурхорст
Съдбата са тези хора, този свят, който ни се пада от Бог и не ние избираме.
Алексей Баталов
Най-лошата съдба е това да нямаш съдба и да не бъдеш за никого съдба...
Едуард Айнщайн
Има невидими владетели, които контролират съдбите на милиони. По принцип не се осъзнава до каква степен думите и действията на най-влиятелните ни публични мъже са продиктувани от хитри лица, опериращи зад кулисите.
Едуард Бернайс
По ирония на съдбата много хора, включително Осама бин Ладен и муджехидините, всъщност бяха подхранвани от САЩ в началото на осемдесетте години в усилията им да прогонят Съветите от Афганистан.
Едуард Саид
Съдбата се променя, когато смените дрехите си.
Ейми Тан
Съдбата нямаше да има репутацията, която има, ако просто направи това, което изглежда, че ще направи.
Еймър Тауълс
Професията на наказателното адвокат помагаше на жаждата за победа и естетиката на процеса на познанието, хладното и емоционално откъснат от познаваемия обект. Също игра на ума, като и в математика, само че вместо цифри - човешки съдби.
Елена Котова
Грешката на един човек се съдбата на друг.
Елън Шрайбер
Впрочем, ако допуснем, че нито провидения, нито съдба не съществуват, то ние сами си слагаме капаните, в които и попадаме.
Ема Донахю
Ние самите сме тези, които сами ще оформим съдбите си, издигайки се винаги над външните обстоятелства и условия, които от време на време ще се пресичат по пътищата ни.
Емил Куе
Всяко предсказване на съдбата е просто начин да разговаряте с примитивна част от мозъка си, която никой не е учил да говори.
Ерик Нюланд
Някои места са като семейството. Дразнят ни до край, особено по празниците, но ние продължаваме да се връщаме за още, защото знаем, дълбоко в сърцата си, че нашите съдби са преплетени.
Ерик Уайнър
Тайната - истинска тайна, а не просто дреболия - може завинаги да промени съдбата на човек, който е посветен в нея.
Ерин Моргънстърн
На бедните ми рамене тежи тежкото бреме на правосъдието, облечено в съдебна мантия и тежестта на съдбата ми.
Жан Жене
Каква лудост! Вие сте господар на съдбата си и мислите, че сте нейната жертва!
Жан Тьоле
Майка, за която майчинството се е превърнало в дар от небето, в своеобразно чудо и раждане - изкупление за злата съдба.
Жан-Батист Барониан
Съдбата е стара вещица, от която никога не знаеш, какво да очакваш в следващата минута.
Жюлиет Бензони
Ако питате мен, няма нищо по-невероятно от жена, която отговаря за собствената си съдба - и работи ежедневно, за да превърне мечтите си в реалност.
Иванка Тръмп
Аз също преживях определена съдба, която ми беше дадена. Това беше не моята съдба, но аз я преживях до края.
Имре Кертес
Плачейки, човек отрича собствената си вина и получава възможността да обвинява безнаказано за всичко съдбата.
Итало Звево
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
30
Следваща