Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съдба" - страница 20
Понякога съдбата ни поставя в такива ситуации, когато да постъпваш правилно означава да грешиш.
Ървин Д. Ялом
Светът е трудно място със сложни правила, в което всеки играе тази роля, която му е избрала съдбата. И изборът не винаги е възможен.
Артуро Перес-Реверте
Съдбата на страната е заложена, а играта се играе от измамници.
Артуро Услар Пиетри
Какво е старостта? Двубой. С бреговете. С времето. Със съдбата.
Юрий Левитански
Ние изграждаме собствената си съдба. Бог помага на онези, които си помагат.
Барбара Делински
Можем да определим как ще общуваме с децата си. Можем да избираме думи и да избираме отношение. И понякога този избор може да промени съдбата на човек.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
Ако твоята съдба се промени, на мен ми е достатъчно да зная, че ти си щастлив, и повече от това не ми е нужно. Ако ти си нещастен, не ме изоставяй, а аз ще ти помогна да носиш твоят кръст.
Аделберт фон Шамисо
Животът не е игра с нулева сума. Не ви дължите нищо и нещата се случват както се случват. Понякога просто така, че всичко да има смисъл, понякога толкова несправедливо, че всичко е съмнително. Извадих маската от лицето на съдбата и намерих само шанс отдолу.
Бенедикт Уелс
Ако съдбата не те намери от първият път, тя ще опита повторно.
Бернар Вербер
Сега всичко, което трябва да направя, е да участвам в приключението, което съдбата ми е подготвила.
Бланка Липинска
...съдбата никога не ускорява нещата. Тя тъче дантелата си внимателно, без прибързаност. Нишките се заплитат по най-естествения начин и един хубав ден е готова мрежа, от която няма изход.
Блез Сандрар
По ирония на съдбата, сред купувачите на акварели на Хитлер имаше много евреи сред виенските бизнесмени и интелектуалци. Сред тях имаше и такива, които купуваха картини главно с цел да подкрепят младия талантлив художник. Четвърт век по-късно Хитлер им благодари повече за това участие.
Борис Соколов
Днес не вярвам в съдбата. Но аз вярвам в историята... Няма нищо по-мощно от историята...
Брад Мелцър
Гените на вашите деца отразяват само техния потенциал, но не и съдбата. От вас зависи да осигурите среда, която да им позволи да се развият с най-високия си потенциал.
Брус Липтън
Гените не са съдба!
Брус Липтън
Човек не винаги избира съдбата си сам - понякога съдбата те хваща за гърлото и те хвърля в най-тъмният ъгъл на живота.
Валентин Пикул
Може да се измени съдбата на човек тогава, и само тогава, когато самият човек стане господар на съдбата си.
Валерий Синелников
Съдбата на жената е да страда в мълчание.
Викас Сваруп
Съдбата на човек е не повече от верига случайности. Убеждавам се в това отново и отново.
Виталий Гинзбург
Осън реши да влезе в заговор със съдбата. Знаеше, че по този начин рискува да бъде наказан за тайни знания, които изпробват силата на човека и нарушават бъдещето. Несигурността беше по-силна от страха.
Владислав Баяц
За да растете, трябва да сте готови да позволите на настоящето и бъдещето си да са напълно различни от миналото ви. Вашата история не е вашата съдба.
Алън Коен
Вашият най-голям принос в това да помогнете на другите хора да изживеят съдбата си е вие да живеете своя собствена.
Алън Коен
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
30
Следваща