Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отговор" - страница 5
Най-добрият отговор на клеветата е мълчаливо презрение към нея.
Йохан Якоб Енгел
На глупавите въпроси има някои от най-изненадващите и интересни отговори. Повечето хора никога не мислят да задават глупавите въпроси.
Кори Доктороу
Повечето от моите проблеми нямат отговор - или отговорът е по-лош от проблема.
Ашли Брилиант
Има 4 въпроса, на които има смисъл да си отговориш: Кое е свято? От какво е сътворен духът? За какво си струва да живееш? За какво си струва да умреш? Отговорът на всички тези въпроси е един и същ - Любов.
Джони Деп
Когато хората кажат за мен: "Тя си има всичко." Аз имам един отговор: "Никога не съм имала утрешния ден."
Елизабет Тейлър
Ако не преследваш това, което искаш, никога няма да го имаш. Ако не попиташ, отговорът винаги е не. Ако не направиш стъпка напред, винаги си стоиш на едно и също място.
Нора Робъртс
Поглеждайки назад през целия си живот, виждаш, че любовта е отговорът на всичко...
Рей Бредбъри
Научих се през годините, че понякога, ако задавате един и същ въпрос повече от веднъж, получавате различни отговори.
Майкъл Конъли
Войната не е отговорът, защото само любовта може да победи омразата.
Марвин Гей
Моят отговор е: Опознайте себе си в другите.
Надин Гордимър
Понякога ми се иска да имам лесен отговор защо съм депресиран.
Нед Визини
Добре е да не знаете всички отговори. По-добре е да признаем своето невежество, отколкото да вярваме на отговори, които може да са грешни. Преструвайки се, че знае всичко, затваря вратата, за да разбере какво всъщност е там.
Нийл Деграс Тайсън
Едно от нещата, които научих... беше как да приема комплимент. Просто кажете: "Благодаря." Това е единственият отговор, който може да даде уверен човек.
Нийл Строс
Усмихнах се в отговор, значението на маниерите, както винаги казваше майка ми, е обратно пропорционално на това колко е склонен човек да ги използва, или, с други думи, понякога учтивостта е всичко, което стои между него и лудостта.
Никол Краус
Разумно е да се очаква лекарят да признае, че науката може да няма всички отговори на проблемите със здравето и лечението.
Норман Казънс
Боже, чувствах се сигурен, нямаше нищо против, че не стиснах ръцете си, за да се моля. Бях небрежен, но бях искрен. Знаех, че Бог съществува като правилния отговор в гърдите ми.
Огастин Бъроуз
Баналичният отговор е, че всичко е вярно, но нищо от това не се е случило. Това е емоционално вярно, но събитията, сюжетът, разказът не са верни за моя живот, въпреки че съм изпитал повечето от емоциите, изпитани от героите в пиесата.
Патрик Марбър
Самозаблудата в крайна сметка обяснява тежкото положение на Япония. Японците никога не са приемали, че промяната е в техен интерес - и не е просто отговор на критиките на САЩ.
Пол Самюелсън
Животът е склонен да отговаря на нашия възглед, да се оформя, за да отговори на нашите очаквания.
Рич Девос
Никога не приемайте "не" в качеството на окончателен отговор!
Ричард Брансън
Според мен това, което се иска в индустриалната организация, е пряк подход към проблема. Това ще се съсредоточи върху дейностите, които фирмите предприемат, и ще се стреми да открие характеристиките на групирането на дейности в рамките на фирмите. Кои дейности обикновено са свързани и кои не? Отговорът може да е различен за различните видове фирми.
Роналд Коуз
Америка търси отговори. Тя търси нова посока; светът търси светлина. Тази светлина може да идва от голямата северна звезда на Америка; може да дойде от Аляска.
Сара Пейлин
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
30
Следваща