Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отговор" - страница 4
Лесно е да бъдеш философ, научавайки наизуст само три думи: "Бог така сътвори" и повтаряйки ги в отговор вместо всички останали причини.
Михаил Ломоносов
Това е добър въпрос. Не знам отговора. Но можете ли да ми кажете името на някой класически гръцки обущар?
Артър Милър
Тъкмо ви казвам и въпреки че не звуча сякаш имам много смисъл, но няма никакъв отговор, няма да има никакъв отговор, никога не е имало някакъв отговор, това е отговорът.
Гъртруд Стайн
Да предположим, че никой не зададе въпрос, какъв би бил отговорът?
Гъртруд Стайн
Никога не е имало никакъв въпрос, никога не е имало никакъв отговор.
Гъртруд Стайн
Най-добрият отговор, който можеш да дадеш на глупав въпрос е... тишина.
Мел Гибсън
Когато най-накрая приемеш, че да не намираш отговорите и да не си идеален е ок, тогава разбираш, че да бъдеш объркан е част от това да си човешко същество.
Уинона Райдър
Готовността за отговор на всички въпроси е сигурен знак за глупост.
Сол Белоу
Отказвам да отговоря на този въпрос, на основата на факта, че не знам отговора му.
Дъглас Адамс
Старите отговори никога не отговарят напълно на новите въпроси, освен при най-формалните, логични обстоятелства.
Марвин Мински
Без отговор е повече унизително отколкото презрително мълчание.
Мишел дьо Монтен
Определете своите цели! Работете за достигането им! Направлявайте своите мисли, контролирайте емоциите, действайте, и вие ще станете истински творец на своята съба. Вие ще намирате нужните отговори, само ако ги търсите.
Наполеон Хил
Най-сериозните грешки не се допускат в резултат на грешни отговори. Истинското опасно нещо е да зададеш грешен въпрос.
Питър Дракър
Трудът е единствената молитва, на която природата отговаря: Тя е единствената молитва, която заслужава отговор - добро, честно, благородно дело.
Робърт Ингерсол
Всяка църква, която затвори човек, защото е използвала аргумент срещу нейното вероизповедание, просто ще убеди света, че не може да отговори на аргумента.
Робърт Ингерсол
Западните феминистки идват при нас със своите идеи: жената е като мъжа, трябва да се издигне в небето, да отиде в морето. А отговора е недоумение. Нашите момичета не искат да се качат на трактор, те искат да седят върху възглавница с пух.
Светлана Алексиевич
Най-простите отговори често е най-лесно да пропуснете.
Стивън Кинг
На всеки зададен въпрос има отговор.
Уилям Блейк
Нямам против да давам интервюта, нямам и против да отговарям на дълбокомислени въпроси. Но не съм очарован да давам отговори на въпроси като: "Ако беше обран и в единия джоб имаше меч, а в другия камшик, кое щеше да използваш?"
Харисън Форд
Вашето училище, може би е завършило с разделянето на лидери и неудачници, но живота НЕ. В някои училища не поставят лоши оценки и ви дават толкова опити, колкото са ви нужни за правилен отговор. Това няма НИЩО общо с реалният живот.
Бил Гейтс
В последния анализ именно нашето схващане за смъртта решава нашите отговори на всички въпроси, които животът ни поставя.
Даг Хамаршелд
Ако ние задаваме достатъчно дълбоки въпроси, настъпва момент, в който отговорите, ако те могат да бъдат дадени, убиват.
Джон Фаулз
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
30
Следваща