Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отговор" - страница 2
Смелостта да задаваме дълбоки въпроси може да изисква непредвидена гъвкавост, ако искаме да приемем отговорите.
Брайън Грийн
Няма никакви отговори. Няма да има никакви отговори. Не е имало никакви отговори. Ето и отговора.
Гъртруд Стайн
Аз съм отговора на това, което карам зрителите да почувстват, и на мен ми се иска, те да се почувстват неоютно.
Дейвид Финчър
Цивилизованият човек е този, който на сериозен въпрос дава сериозен отговор. Цивилизацията сама по себе си е някакъв трезв баланс на ценности.
Езра Паунд
Учения - това не е този, който дава правилни отговори, а този, който повдига правилните въпроси.
Клод Леви-Строс
Любовта е отговорът - но докато чакаш за отговора, сексът задава някой доста добри въпроси.
Уди Алън
Какъв е отговорът?" [Аз мълчах.] "В такъв случай какъв е въпросът?
Гъртруд Стайн
Отговорът на въпросите, които философията оставя без отговор, е, че те трябва да бъдат поставени по друг начин.
Георг Хегел
Най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден.
Джордж Бърнард Шоу
Успешните хора задават по-добри въпроси и в резултат получават по-добри отговори.
Антъни Робинс
Знаете ли, аз съм от хората, които, когато стрелят по тях, ще стрелят в отговор.
Хийт Леджър
И да, и не - това е единственият отговор, когато става въпрос за нас самите; ние вярваме и ние не вярваме, ние обичаме и не обичаме, ние сме и нас ни няма, - това произтича от това, че сме на пътя към целите, който изцяло виждаме и не виждаме.
Габриел Марсел
Дипломатът винаги знае, какво да пита, когато не знае, какво да отговори.
Константин Мелихан
Хуморът е почти психологически отговор на страха.
Кърт Вонегът
Защо да обичаш ако боли толкова много от загубата? Вече нямам отговори - само животът, който съм живял. Болката сега е вече част от щастието тогава.
Антъни Хопкинс
Доста често някой ще каже: "В коя година се случват книгите ви?" и единственият отговор, който мога да дам, е в детството.
Бевърли Клиъри
Това ще бъде отговорът ни на насилието: да правим музика по-интензивно, по-красиво, по-всеотдайно от всякога.
Ленард Бърнстейн
Старост - това е когато знаеш всички отговори, но никой не те пита.
Лоурънс Питър
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката.
Еразъм Ротердамски
Няма такъв невежа, който не би могъл да зададе повече въпроси, отколкото може да отговори на тях знаещият човек.
Михаил Ломоносов
Между кориците на Библията са отговорите на всички проблеми, които хората срещат.
Роналд Рейгън
Нито един удар, освен слънчевия, не трябва да остане без отговор.
Мохамед Али
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
30
Следваща