Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глава" - страница 9
Когато живеех в Южна Африка, някой ми каза кой е най-дългият път в Африка. Не е пътят от Кайро до Кейптаун, а пътят от главата до сърцето и оттам до тук и сега.
Берт Хелингер
Мисля, че когато рисувам, виждам какво се случва на страницата почти сякаш се разгръща като филм в главата ми.
Брайън Селзник
Сърцето е порта без богатство към божеството. Преминете към сърцето. Всички сме затворени, забити в главата - това е нашият проблем. Единственият проблем е, че мислим твърде много. Решението е само едно - слезте от главата до сърцето. Всички ваши проблеми ще изчезнат. Проблемите се създават от главата. Сърцето е невинно. Сърцето е извор на любов.
Васант Лад
Никога - никога през целия ми живот - главата ми не се е завъртяла толкова много от книга, както се случи с Мита на Розенберг.
Виктор Клемперер
Мечтата е това, което държи възпроизведеното в нашата глава отново и отново - в ситуации вие ще виждате това, което носи усмивка на лицето ви.
Виктория Джъстис
Когато отхвърлите настрана всички съмнения, когато искрено вярвате в чудо и сърцето ви ще прелива от любов - целият свят ще се обърне с главата надолу, небесата ще се срутят и цялата логика ще се разкъса по шевовете - само ако мечтата ви би сбъдвам... С Божията помощ и любов!
Виталий Гиберт
Цялото човечество е един вид, живеещ на една планета. И всички различия са само в нашите глави.
Вишен Лакиани
Вашето тяло е основната метафора на вашия живот, израз на вашето съществуване... Толкова много от нас не са в телата си, наистина са у дома си и са живи там. Нито сме в контакт с основните ритми, които съставляват нашия телесен живот. Живеем извън себе си - в главите си, в спомените си, в копнежите си - отсъстващи хазяи на собственото ни имение. Пътят ми към живота беше екстатичен танц. Влязох отново в тялото си, като се научих да движа себе си, да танцувам собствения си танц отвътре навън, а не отвън навътре.
Габриела Рот
Това винаги ми харесваше в научната фантастика - можете да накарате света да свърши. Хуморът е моята система за многократна доставка на бойни глави.
Гари Щейнгарт
Историите се въртяха по приказни пътеки или по много човешки ежедневни. Мислите, че сте в края на книгата и това е само краят на глава.
Деб Калети
В камъка има повече загадки, отколкото в главата на философа.
Деймън Найт
В допълнение към укрепването на корема, пилатес също помага за укрепване и разтягане на цялото тяло от главата до петите, като ви помага да стоите по-високо.
Денис Остин
Преди да напиша роман, в главата ми се носят образи, които работят като икони - те са безсмислени сами по себе си, но служат като напомняния.
Джейн Смайли
Човешкият ум не обича вакуум. Ще запълним този вакуум със съдържанието на собствената си глава и често това е страшно.
Джереми Уейд
Убий тялото и главата ще умре.
Джо Фрейзър
Този, който мълчи и навежда глава, умира всеки път, когато го направи. Този, който говори на глас и ходи с високо вдигната глава, умира само веднъж.
Джовани Фалконе
Това е вълнуващо време. Нова глава в нашата история.
Джон Барт
Никога не знаете кога нова работа няма да изпадне или обстоятелствата се променят и ще искате да се върнете към предишната си компания. Аз самият съм направил това. Макар да си гореща глава за напускане на работа по това време може да изглежда задоволително, просто не е много вероятно да ви служи добре в дългосрочен план.
Александра Левит
За музиката има един закон: тя трябва да трогне моето сърце, преди да я разбера в главата.
Джон Лорд
Искам да дам теории на хората, искам да ги изложа на научни истории, които ги принуждават да преоценят начина, по който използват тези три килограма месо в главата си.
Джона Лерър
Ние сами сме вътре в главата си, някои повече от други.
Джонатан Мабъри
За ада и вечно наказание е най-абсурдното, както и най-неприятната мисъл, която някога е влизала в главата на смъртния човек.
Джордж Бъркли
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
31
Следваща