Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глава" - страница 5
Ако в главата е празно, уви, дори най-голямото чувство за хумор няма да ви спаси.
Луис Карол
Това беше лятото, когато всичко, което щяхме да станем, витаеше просто над главите ни.
Юнот Диаз
Добрата музика освобождава в главата ви място за вдъхновение.
Бенедикт Къмбърбач
Гадно е, изненадващ никой!!!! Ако лошото беше обувка, щяхте да го поберете!!! Ти си глупава пу-пу глава! Имах сексуални отношения с майка ти! Майка ти не беше толкова добра в леглото! Вие, сър, сте окаяна душа! Аз съм гума, ти си лепило!
Брайън Лий О'Мали
Жените трябва да атакуват тези негативни гласове, които имат в главата си.
Джейда Пинкет Смит
Понякога романът е като влак: първата глава е удобна седалка в атрактивен вагон и разказът се ускорява. Но има и други видове влакове и други видове романи. Те се втурват в тъмното; пътниците в рамката на осветените прозорци се усмихват и се наслаждават.
Джейн Смайли
Когато един човек умре, една глава не се откъсва от книгата, а се превежда на по-добър език.
Джон Дън
Не нося отговорност за действията на въображаемата версия на мен, която имате вътре в главата си.
Джон Скалзи
Не е достатъчно да се удряш в главите. Трябва да се блъскате в съзнанието.
Джос Уедън
Понякога е добра идея да помислите какво искате от дадена ситуация и да се опитате да я постигнете, а не просто да изблъскате първото нещо, което ви идва в главата.
Е. Локхарт
В мен има желание да изразя нещо - да съответства на това, което чувам в главата ми.
Ерик Клептън
Аз съм нещо като самурай. Казват, че ако искаш да бъдеш самурай, не можеш да се страхуваш от смъртта и щом трепнеш, ти отрязват главата. Не се страхувам да загубя този бизнес.
Ивон Шуинар
Може би мислите, че съм малка, но в главата ми има цяла вселена.
Йоко Оно
Всяка разумна мисъл вече е идвала на някому в главата, нужно е само да се постараем още веднъж към нея да отидем.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Смехът на работещите майки става най-труден, когато двойният ни живот се разкрие такъв, какъвто е: акт на жонглиране, при който топките могат да се спуснат по всяко време, неизменно върху собствената ни глава.
Алисън Пиърсън
Шлемът означава много за всеки състезател. Доколко е важен за нас? - Той защитава моята глава.
Кими Райконен
Не можеш да угодиш на всички. Когато сте твърде фокусирани върху това да живеете според стандартите на другите хора, не отделяте достатъчно време за отглеждане на своите. Някои хора може да шепнат, да се оплакват и да съдят. Но в по-голямата си част всичко е в главата ти. Хората се интересуват по-малко от вашите действия, отколкото си мислите. Защо? Те имат свои проблеми!
Крис Кар
Винаги съм мислил, че най-тъжното чувство в живота е, когато танцуваш по наистина радостен начин и след това си удряш главата в нещо.
Лена Дънам
Номерът за оцеляване на разпит е търпението. Не предлагайте нищо. Не обяснявай. Отговорете на въпроса и само на въпроса, който е зададен, за да не си пъхнете случайно главата в примката.
Лори Халсе Андерсен
Твърде много слънце след зимата в Сиракуза прави странни неща с главата ви, кара ви да се чувствате силен, дори и да не сте.
Лори Халсе Андерсен
Искам просто да спя. Кома би била добра. Или амнезия. Всичко, само за да се отърва от това, тези мисли, шепне в ума ми. Той ли изнасили и моята глава?
Лори Халсе Андерсен
Любовта е като окопна война: няма да видиш врагът, но знаеш, че е там и че е по-умно да държиш главата си по-ниско.
Лорънс Дърел
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
31
Следваща