Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глава" - страница 24
Може би Пари толкова бързо измисля лъжи, защото е прочела много книги и има всичките им истории в главата.
Дипа Анаппара
Дизайнът е процес на мислене, който започва в главата и със скици. Мисленето не може да се направи от компютър.
Дитер Рамс
Може би вятърът духаше само в главите ни, но ние танцувахме. Като ели в смут. С тези дълги, обилни и грациозни жестове, които се противопоставят на бурите. Танцувахме под музиката на потока, докато лудите ветрове не замлъкнаха в нас.
Доминик Демерс
Можете да имате много страхотни идеи в главата си, но това, което има значение, е действието. Без действие върху идея няма да има проявление, резултати и награда.
Мигел Руис
Пиша, за да накарам малките гласове в главата ми да изчезнат. Досега не работи.
Дъглас Уилсън
Всеки филм се опитвам да го направя по начина, по който го виждам в главата си и наистина зависи само от сценария и хората, с които работя, или каквото и да ме интересува по това време.
Дънкан Джоунс
Нека конят мисли, че главата му е голяма.
Александър Чудаков
Един човек веднъж ми каза, че всички книги трябва да приключат в глава седемдесет и седма.
Ейдриън Маккинти
Един куршум в главата всеки път ще коригира пристъп на астма.
Ейдриън Маккинти
Когато стомахът е празен, а в главата пълно - не можете да заспите.
Е. Б. Уайт
Ако правите това, което ви казва съвестта, защо трябва да навеждате глава пред човек, който се държи несправедливо и измамно?
Елена Понятовска
Когато миналото се издига пред вас, макар и не чак толкова далечно, то поражда само едно желание - да скриете главата си под възглавницата, като си шепнете, че това е сън, лош сън. Обръщате се от другата страна и сега вече мечтаете за нещо приятно: всичко е наред, слънцето грее, дърветата цъфтят.
Елена Усачева
Тя се усмихна нервно: - Сънищата се раждат в главата, но в крайна сметка те са под краката.
Елена Феранте
Въпросите трябва да се решават с хладна глава. Най-глупавото е да се преплетат чувства.
Елена Чижова
Някои от нас не са предназначени да принадлежат. Някои от нас трябва да обърнат света с главата надолу и да го изтръгнат по дяволите, докато не си направим собствено място в него.
Елизабет Лоуел
Всеки със стъклена глава трябва да внимава за камъни.
Елизабет Фриментъл
Буря се готвеше. Вятърът се усили и маса от лилави облаци идваше от Запада. Чувствах се добре, когато косата ми биеше около главата ми. Мислех, че може да се чувства добре да ме ударят градушки. Понякога бурите навън са единственото облекчение за бурите вътре...
Елизабет Чандлър
Той се наведе над нея, слънцето зад главата му направи златен ореол, лицето му беше озарено от отраженията от водата.
Елизабет Чандлър
Несигурността е непоносима. Не знам отговора, не мога да заглуша цял рояк мисли и въпроси, които се въртят в главата ми.
Елисабет Нуребек
Когато се разхождате наоколо, в главата ви се въртят всички тези неща, неща, които са ви се случвали, неща, които сте чели. Животът е просто живот и вие получавате това, което получавате от него.
Елиф Батуман
Много хора гледат на промяната със страх и предчувствие. Но за тези, които са на духовен път-за тези, които вярват в Бог и силата на молитвата-промяната е по-пълно изразяване на живота. Когато възникне проблем или състояние в живота ви, което показва промяна, разчитайте на Бог и осъзнайте, че не толкова, че вратата се е затворила в глава от живота ви, а по-скоро, че се е отворила нова и по-интересна неща.
Емет Фокс
Всеки път, когато главата ми удари възглавницата, се чудех защо изобщо съм напуснал леглото си.
Емили Ейдриън
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
31
Следваща