Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глава" - страница 23
Вижте себе си като пионер в един нов свят. Ние не сме изправени пред края на света, както някои биха искали да повярваме, а пред най-голямото приключение в живота ни. Имаме уникалната възможност да напишем нова глава в историята на човечеството, да бъдем активни участници в оформянето на нов свят.
Джед Даймънд
Исус обезсърчава натрупването на богатство, тревожи се за неговото въздействие върху онези, които го имат, и изпитва особено удоволствие да помага на бедните, като им посвещава своите усилия. Сигурно през първия век е поклатил глава при големите пропуски между богатите и бедните в цяла Древна Палестина.
Джей Парини
За Тръмп да си милиардер означава да поставиш всичко в злато и да плеснеш името си навсякъде с огромни печатни букви. Това означава, че той може да каже каквото му се появи в главата и никога да не трябва да казва, че съжалява.
Джейкъб Уайсбърг
Опитвам се гласът в главата ми да излезе на страницата. Опитвам се да го направя много по-разговорен от друго писане. Говоря всичко, така че ако нещо звучи правилно, го пиша. Това е повече за звука и ритъма на речта, отколкото за писмения език.
Джеймс Фрей
Той има едно ужасно качество - да въплъщава в живота идеи, които му идват в главата нощем, в пиянска интоксикация.
Дейвид Уонг
Не мога да забравя миналото, то живее в главата ми и ме завладява.
Дженифър Албин
Той приличаше на човек, който би те поканил да опираш главата си на рамото му, докато прави всичко лошо.
Дженифър Ашли
Къде е моята човешка възглавница? Къде са дрехите ми? Защо съм сам в това легло? Намирисвам ли кафе? Имам ли главоболие, защото пих твърде много текила или защото някой ме удари по главата, докато спях, когато се развихрях?
Джесика Парк
Това неприятно бръмчене в главата ти са мисли.
Джо Хил
Глупави момичета, главите ви са пълни с момчета.
Джон Ашбъри
За гладуващият е достатъчно и едно напомняне за храна, за да излетят всички останали мисли от главата.
Джон Гришам
Мечтите са животно-растение тичащо в сърцето и разцъфващо в главата...
Александър Бестужев
Слушайте, млади и горди човече, моята специалност е да поправям човешки глави, но никога през живота си не съм бил толкова близо до обратния процес.
Александър Галич
Да имаш хладна глава е също толкова необходимо, колкото и горещо сърце.
Джон Лъбък
Ако сте доволни от себе си, ако главата ви е в ред, ти ще се чувстваш като у дома където и да е.
Джонатан Коу
Единственото което стои между теб и твоята цел, е глупавата мисъл за това, защо не можеш да достигнеш целите си, които ти постоянно превърташ в главата си.
Джордан Белфорт
Аз клатех глава, демонстрирайки своята убеденост и едновременно с това си задавах въпроса, има ли и капка смисъл в това, което съм казал.
Джордан Белфорт
Короните правят странни неща с главите, на които са сложени.
Джордж Р. Р. Мартин
Не мисля, че някога ще се случи много ново. Повечето от нас прекарват дните си по същия начин, по който хората прекарват дните си през годината 1000: ходене наоколо усмихнато, опитвайки се да спечелим достатъчно за ядене, докато неврологично правим тези малки самодоказателства в главата си за това колко сме по-добри от тези други мръсници, докато едновременно, в друга част на мозъка ни, тайно се чувстваме ужасно неадекватни на тези по-умни, по-красиви хора.
Джордж Сондърс
Когато работя в градината, всички проблеми ми излитат от главата.
Джордж Харисън
Причината за депресията търсете в червата, а не в главата.
Джулия Ендерс
Човек се колебае да отвори нова глава, когато старата не е решена.
Джъд Морган
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
31
Следваща