Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глава" - страница 10
Не можете да спрете птиците на скръбта да летят над главата ви, но можете да ги спрете да се гнездят в косата ви.
Ева Ибътсън
Мисля, че хората навсякъде имат едно много ужасяващо чувство, че политиката прелива над главите им, че е решавана от богати интереси, които не ги вземат под внимание. И пречупват законодателния процес в свой собствен интерес.
Александър Щиле
Колкото и да е странно, аз не съм особено осъждащ човек. Просто нямам много филтриране, когато съм в режим "майка тигър". Казвам това, което ми идва в главата.
Ейми Чуа
Една жена само се втурва към шията на мъж, когато на тази шия стои глава.
Ерве Базен
Швейцария има един от най-високите доходи на глава от населението в света, най-силната валута и най-големият финансов център за чуждестранни активи. А ние сме малка държава без никакви природни ресурси. Швейцария е световната столица за търговия с откраднати стоки.
Жан Зиглер
Когато Тайсън ми отхаоа част от ухото ми, аз се удивих както никога не съм се удивявал, защото това никога не съм го виждал. На ринга могат да ти изместят глава или лакът. Но хапенето в средите на боксьорите не е прието. Бях изумен и шокиран... Аз простих това още в този ден. Това беше правилното решение, но много трудно ми се отдаде.
Ивендър Холифийлд
Исках музиката да излиза от високоговорителите, сграбчвайки те за гърлото, биейки главата ти в стената и след това те убива.
Иги Поп
За католиците - другата субкултура, в която нацизмът е имал най-големи трудности да проникне, преди и след 1933 г., Хитлер е бил разглеждан преди всичко като глава на "безбожно" антихристиянско движение.
Иън Кършоу
Промяната изисква да напуснем зоните си на комфорт и да се потопим с глава в неудобни ситуации. Вярно е, че това причинява болка и дискомфорт за момент, но това е най-бързият път към генериране на дългосрочно удовлетворение.
Йехуда Бърт
Някои хора просто си заравят главите в пясъка и отказват да мислят за мъката по света, но това е неразумно, защото, ако сме напълно неподготвени, трагедията на живота може да бъде опустошителна.
Карън Армстронг
Можем ли да погледнем в главата на шахматист, трябва ли да видим там цял свят от чувства, образи, идеи, емоции и страст.
Алфред Бине
Пиша за това, което е останало от осемгодишното дете, което все още дрънка в главата ми.
Крис ван Алсбърг
Човек, чиято глава е наведена и чиито очи са тежки, не може да погледне светлината.
Кристин дьо Пизан
Светът е обърнат с главата надолу, ще са необходими много ръце, за да се обърне правилната страна нагоре.
Лейма Гбоуи
Компаниите трябва да могат да споделят конкретна информация за заплахите с правителството, без изгледите за съдебни дела да висят над главата им.
Леон Панета
Направих всичко, което исках, и в същото време успях да държа глава на раменете си. Е, как да не се радвам на това?
Леонардо ди Каприо
Много хора не се замислят много за това, в което вярват, и им е лесно да държат в главата си две противоречиви идеи едновременно.
Лий Стробъл
Главата ми беше пусто място и толкова безплодно като голите хълмове на Ле Марке. Докато не започнах да строя в него, там са гнездили само лешояди.
Лийза Сен Обен де Теран
Отказваш да слушаш. Защото, както всеки друг човек, можеш да държиш само една идея в главата си в момент - обикновено грешната.
Лорета Чейс
В природата на нещата е, че някои хора трябва да имат късмет, за да им се отсекат главите.
Лу Сюн
Глава без памет е като укрепление без гарнизон.
Наполеон Бонапарт
Слабост ли е, че се водя от сърцето си, а не от главата си?
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
31
Следваща