Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 9
Моите мечти останаха незначителни в сравнение с реалността, която се случи в моя живот.
Имелда Маркос
Мечтата трябва да бъде преведена в реалността.
Анаис Нин
Ние започваме да виждаме въздействието на мечтите върху реалността и на реалността върху мечтите.
Анаис Нин
Моите собствени мечти за щастие се сбъднаха в тази велика държава. Станах Мистър Вселена, станах успешен бизнесмен. И въпреки, че някои хора да казват, че все още говоря с лек акцент, достигнах върха на актьорската професия.
Арнолд Шварценегер
Успехът, който съм постигнал в културизма, игралните филми и бизнеса не биха били възможни без щедростта на американския народ и свободата тука да преследваш мечтите си.
Арнолд Шварценегер
Много по-точно можем да съдим за един човек по мечтите му, отколкото по мислите му.
Виктор Юго
Ах, никакви изискани ястия на този свят не могат да доставят на човека по-голямо наслаждение то тези, който той предвкусва в мечтите си.
Селма Лагерльоф
Народът е непресъхващ източник на енергия, единствено способният да претвори всичко възможно - в необходимо, всички мечти - в действителност.
Максим Горки
Но не са ли мечтите на поетите и приказките на пътешествениците пословично неверни?
Х. Ф. Лъвкрафт
Най-забележителното за мечтите е, че почти винаги се сбъдват, въпреки че никой да няма куража да го признае.
Халдоур Лакснес
Никога не съм стъпвал на игрището с баща си, но да играя голф с децата си - това е мечта.
Марк Уолбърг
Моята заветна мечта: да видя поне един от телевизионните водещи в профил.
Никита Богословски
Да визуализирате означава да видите какво няма, какво не е реално - мечта. Да визуализираш всъщност означава да правиш визуални лъжи. Визуалните лъжи обаче имат начин да стават истина.
Питър МакУилямс
Днес съм много доволен от себе си, защото сбъднах мечтите си. Научих се как да разбирам какво искат хората.
Роберто Кавали
Всяко момиче създава мечта в ума си; всеки има нужда от идол.
Роберто Кавали
Моята мечта, може би заради семейството ми, разбира се, беше да бъда художник. В един момент избрах посоката на текстила; от текстила преминах към модата.
Роберто Кавали
Можете да имате това, което искате - ако знаете как да оформите калъпа за това в собствените си мисли. Няма мечта, която да не се сбъдне, ако се научите да използвате Творческата сила, работеща чрез вас. Методите, които работят за един, ще работят за всички. Ключът към силата се крие в това да използваш това, което имаш... свободно, напълно и по този начин да отвориш широко своите канали за повече творческа сила, която да тече през теб.
Робърт Колиър
Докато държите на своята "стабилност", някой наблизо ще осъществи вашите мечти.
Робърт Орбън
Просто това е много опасно - да говориш на някой за своите най-съкровени мечти.
Туве Янсон
Без силата на мисълта това, което ние наричаме съвест, се изражда в мечти, оправдаващи злото. Най-жестоките дела на света са били извършени в името на съвестта.
Уилям Чанинг
Аз съм нищо. И нищо не желая да бъда. Но затова съм избрал в себе си всички мечти на този свят.
Фернанду Песоа
Плазмата на мечтите е болката на раздялата. Мечтата продължава да живее и след, като тялото бъде погребано.
Хенри Милър
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
31
Следваща