Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 8
Ако се случи, че реалността да изпревари нашите мечти, тогава това би означавало, че хората просто престават да мечтаят.
Иван Ефремов
Мечтайте не малки мечти, тъй като те нямат сила да движат сърцата на хората.
Йохан Волфганг фон Гьоте
В живота доброто е това, че ти никога не знаеш, какво ще стане. Някой може да ти каже, че ти не можеш да станеш един или друг, а това е лъжа. Всеки може да бъде, това което иска да бъде, и съдбата играе голяма роля в това. Аз вярвам, че всеки е длъжен да подхранва живота на мечтите си и да ги следва. В края на краищата те могат да се сбъднат веднъж.
Катрина Каиф
Никога не се отказвай от мечтата си .. защото никога не знаеш с какво може да те благослови Господ.
Кели Роуланд
Винаги вярвайте в себе си - не е важно, откъде сте. Вярвайте в себе си и в своята мечта.
Клаус Майне
Моите идеи не са предназначени да внушават мечти или реалност, а сюрреалистично качество.
Крис ван Алсбърг
Отначало мечтите изглеждат невъзможни, после невероятни и накрая неизбежни.
Кристофър Рийв
Мечтите стават реалност, когато влагаме ума си в тях.
Куин Латифа
Красиви мечти - ако светът беше по-красив, те щяха да се сбъднат - Но светът е безмилостен и жесток - хората са - те трябва да бъдат, предполагам, или те не биха могли да живеят.
Алфред Щиглиц
Изглеждах като жена с очила, но имах мечти да водя много различен живот, живот на жена, която не би носила очила, такава жена, която виждах от разстояние от време на време в бар.
Лидия Дейвис
Подобно на майка ми, винаги съм казвала: "Ще си оправя живота един ден". Когато я видях да умира, без да изпълни мечтите си, стана ясно, че моето време е сега или може би никога.
Лиз Мъри
Компютрите са великолепни инструменти за реализиране на нашите мечти, но никоя машина не може да замени човешката искра на дух, състрадание, любов и разбиране.
Луис В. Герстнер
Животът е като пресичане на река. Ако направите огромна стъпка, целяща се твърде по-големи мечти, тогава течението ще ви събори от краката ви и ще ви отнесе. Начинът да го направите е с малки стъпки, ще се хванете за живота. Накрая ще стигнеш до там.
Луис Сакър
Що се отнася до мечтите ми, всичко, което искам да направя, е да бъда работещ актьор и аз щастливо постигнах това.
Лукас Грейбиъл
Никога и за нищо не съжалявай! Понякога бедите идват за добро, а мечтите не се сбъдват заради нещо по-хубаво!
Олег Рой
Човешкото сърце има скрити съкровища, тайно съхранявани, в мълчание запечатани; мислите, надеждите, мечтите, удоволствията, чийто чар ще бъде съсипан, ако бъдат разкрити."
Шарлот Бронте
Всички ние имаме в себе си машини на времето. Някои ни връщат назад – те се наричат спомени. Други ни водят напред – те се наричат мечти.
Джеръми Айрънс
Разкажи ми за себе си - за амбициите си, за мечтите си, за телефонния си номер....
Питър Арноу
Начинът да убиеш един човек или един народ е да го лишиш от мечтите му, начинът, по който белите са се погрижили за индианците: убивайки техните мечти, техните магии, техните шамани.
Уилям Бъроуз
Жените обичат не мене, а в образа, който виждат на екрана. Аз съм платното върху, което жените рисуват своите мечти.
Рудолфо Валентино
Трудно е да се каже кое е невъзможно, защото мечтите от вчерашния ден са надежди на днешния и реалности на утрешния.
Робърт Годард
Автобиографията никога не е изцяло достоверна. Никой не може да получи правилна перспектива към собствения си живот. Всеки факт е оцветен от въображение или мечта.
Кларънс Дароу
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
31
Следваща