Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 7
Моята мечта е да намеря такъв мъж, който всяка нощ да ми разказва нова приказка.
Фамке Янсен
Остани верен на мечтите на своята младост.
Херман Мелвил
Има само една мечта, която си струва да имаш... да живееш, докато си жив, и да умираш само когато си мъртъв.
Арундати Рой
Аз живея в мечтите си и обичам това, което правя.
Ашли Тисдейл
Най-доброто произведение на литературата, представящо американската мечта, е "Великият Гетсби" от Франсис Скот Фицджералд. Това ни показва как мечтането може да бъде опетнено от реалността и че ако не правите компромиси, може да страдате.
Азар Нафизи
Има вълшебен момент, когато мечтите започват да превръщат в реалност. Даже ако ти цял живот си бил уверен, че ще успееш.
Вин Дизел
Вярвайте в мечта. Тя има хубава черта - да се сбъдне.
Виталий Гиберт
Самото писане е мечта. Има дни на съмнения и срокове и се чудите как ще плащате сметките, докато не напишете този бестселър. Но все пак това е най-добрата работа, която съм имал. Аз също успях да помогна на много хора и дори да вдъхновя няколко и това се чувства страхотно.
Греъм Браун
Стиховете са мечтите на Вселената, изкристализирани в думи.
Дейвид Зиндел
Помнете, че единственият начин да победите отрицателното е с положителното. Останете съсредоточени върху вашите мечти.
Джаред Лето
Писателите превръщат мечтите в печат.
Джеймс Мичънър
Идва момент, когато осъзнаваш, че всичко е мечта и само тези неща, запазени в писмен вид, имат някаква възможност да бъдат реални.
Джеймс Солтър
Мечтите са скелетът на цялата реалност.
Джеймс Солтър
Да живеят с ангели и да гонят мечтите им.
Джеймс Фрей
Те имаха мечти, но ги наричаха сънища, защото не бяха свързани с реалността, бяха далечна неизвестност, невъзможност, никога нямаше да се сбъднат.
Джеймс Фрей
Това, че нашите политически герои бяха убити, не означава, че мечтата все още не живее, заровена дълбоко в разбитите ни сърца.
Джо Байдън
Художествената фантастика е изкуството, а изкуството е триумфът на хаоса... да отпразнуваме свят, който се разпростира около нас като озадачаваща и смайваща мечта.
Джон Чийвър
Единственото, което може да бъде по-трагично, от това да не видиш, как се сбъдва твоята мечта е да видиш, как тя се сбъдва за кратък миг.
Джонатан Тропър
Мечтите бяха опасни, защото я накараха да пожелае неща, които никога не можеше да има.
Джули Гаруд
Много по-лесно е да погребете реалността, отколкото да се отървете от мечтите.
Дон ДеЛило
Ах, чудесно е да повярваме на мечтата, докато стоим в младостта край звездното течение; Но по-голямото нещо е да се борим с живота и накрая: "Мечтата е вярна!"
Едуин Маркам
Мечтите нямат крайни срокове. Мисля да правя по-големи и по-добри неща и да се забавлявам с това.
Ел Ел Кул Джей
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
31
Следваща