Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 4
Радостта, щастието са надеждите и нашите мечти... Място на мир и хармония... това е видът на земята, която си представям.
Масаши Кишимото
Аз съм слабо, ефимерно създание, направено от кал и мечта. Но усещам как всички сили на Вселената се въртят в мен.
Никос Казандзакис
През целия си живот най-големите ми благодетели са моите мечти и моите пътешествия; много малко хора, живи или мъртви, са ми помогнали в моята борба.
Никос Казандзакис
Това, което никой не разбра тогава, е следното: Единственият начин да постигнеш това, което искаш, да изпълниш мечтите си и да станеш велик, е като изискваш такъв вид внимание. Трябва да го осъществиш.
Огастин Бъроуз
Убедихте се, че сме просто група обикновени момчета, които са получили лош пробив в живота. Всичко друго би разкрило мечтата ви и би ви накарало да се изправите пред реалността. Илюзията е лесна. Илюзията е изходът на губещия. Твоят начин.
Питър Ф. Хамилтън
Мечтите не работят, докато вие не работите.
Стивън Кови
Мечтите от 1960-те години започват да изчезват през 1970 години. Икономиката се срива, а също така и оптимизмът на метаболистите.
Тойо Ито
Но мечтите му бяха толкова амбициозни, колкото е незначителна околната среда.
Томас Харди
Мечтите не са бягство от действителността, а средство за приближаване към нея.
Уилям Съмърсет Моъм
В Обединението са моите най-добри и скъпи земни мечти.
Франклин Пиърс
Всички наши мечти започват от младостта.
Хайнрих Харер
Успешният живот е този, който се преживява чрез разбиране и преследване на собствения си път, а не преследване на мечтите на другите.
Чин-Нин Чу
Обичам да правя солови албуми, защото с течение на годините това се превърна в по-скоро истински личен израз на разказване на истории и мечти и работя по начин, който има повече контрол.
Брус Дикинсън
Мечтата на живота ми - да работя на фериботите между Стокхолм и Хелзинки да пея танго.
Виле Вало
Не мисля, че "Реквием за една мечта" е за деца, но предполагам, че ако отидете у дома и видите видеоигрите, по които са увлечени вашите деца, ще бъдете повече от шокирани.
Джаред Лето
Постоянното изкушение на живота е да объркаш мечтите с реалността. Постоянното поражение на живота идва, когато мечтите се предадат на реалността.
Джеймс Мичънър
Само магията и мечтата са верни - всичко останало е лъжа.
Джийн Рис
Мечтите, които се сбъдват, не са мечти, а планове.
Александър Валентинович Вампилов
Реалността може да унищожи мечтата, защо мечтата да не унищожи реалността.
Джордж Мур
Насладете се на мечтите си; наслаждавайте се на вашите принципи и пренасяйте най-чистите си чувства в сърцето на един скъп любовник.
Джото
Най-жалкият сред мъжете е този, който превръща мечтите си в сребро и злато.
Джубран Халил Джубран
Мечтата ми е да имам красива стара къща в Монако.
Ева Херцигова
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
31
Следваща