Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 21
Ако мъжът не се стреми да реализира своите мечти, без да си поставя цели, той е обречен.
Стив Харви
Страхът е това, което приспива мечтите.
Стиви Уондър
Мечтата за свобода е свързана с брака. Напусни къщата на баща си за къщата на съпруга си и никога повече не се връщай там, дори ако мъжът ти те бие.
Суад
Американската мечта е мъртва за по-голямата част от Америка.
Сузи Орман
Разберете и приемете циклите на парите. Неуспехите, които може да имате днес или следващата година, няма да ви предпазят от финансова свобода. Ако държите на целите и мечтите си, ще стигнете до там.
Сузи Орман
Животът - независимо дали шивачка или поет, фермер или цар - се измерва не по дължина, а по стойност на делата му и силата на мечтите му.
Т. А. Барън
Да се стремя към звездите и спечелването на световна титла няма да е сбъдване на мечта за мен. Никога не е било.
Тайсън Фюри
Осъзнавайте решенията си. По-важното е да поемат отговорност за последствията, които носят. Когато се борите с вашите страсти и цели, бъдете търпеливи и никога не спасявайте! В крайна сметка ще получите шанса си. Помнете, че само силните ще оцелеят. Бъдете готови да пожертвате неща, които обичате, за да постигнете мечтата си. Очаквайте разочарования, защото ще се случват отново и отново. Просто никога не забравяйте, че определено има гърне със злато в края на тази дъга - просто кучи син е да стигне до там!
Съли Ерна
Когато изнасям речи в колежа, аз не разказвам истории, аз говоря за това какво е да изживееш мечтите си и да поемеш по пътя, по който се пътува по-малко.
Такър Макс
Трябва да си силен; трябва да се доверите на себе си, че можете да свалите режима на диктатура и да изградите нова държава. Трябва да сте част от изграждането на вашата страна. Знаем, че може да се случи всичко, което сънуваш. Трябва да знаете, че имате способността да постигнете мечтата си.
Тауакул Карман
Не губете напразно живота си, подражавайки на другите! Бъдете самите себе си! Стремете се към своята мечта!
Тахир Шах
Любов е опитът да въплътиш частица мечти в реалността.
Теодор Райк
Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Знаете ли от какво е възникнала Германската империя? От мечти, песни, фантазии и черно-червено-златни панделки? Бисмарк просто разклати дървото, което фантазиите бяха посадили.
Теодор Херцел
Моите текстове произтичат от чувства и мечти, но повече от болка, отколкото пожелание. Аз често сънувам кошмари и се събуждам през нощта в пот, защото сънувам ужасни кървави сцени. Моите текстове - един вид клапан за лава на чувствата в душата ми.
Тил Линдеман
"Някой ден" е болест, която ще отнесе мечтите ви в гроба.
Тим Ферис
Моята мечта: да продължавам да удивлявам себе си, без да обръщам внимание на публиката.
Том Хидълстън
Изкуството да живееш е изкуството да съчетаваш мечтите и реалността.
Том Ходжкинсън
Резултатът винаги е по-скромен от очакванията, тъй като очакванията се основават на мечта, а не на реалност.
Антон Первушин
Талантливото артистично излъчване на утопичните идеи на популяризаторите на космонавтиката се оказа толкова ефективно, че когато мечтата се отклони от реалността, вината беше възложена не на създателите на илюзии, а на... реалността!
Антон Первушин
Тетрадките са мечтата за книга.
Томас Еспедал
Но има и друга статистика, много по-трудна за измерване, която според мен е още по-важна и разкриваща: Има ли вашето общество повече спомени от мечти или повече мечти от спомени?
Томас Фрийдман
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
31
Следваща