Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 20
Всяка крачка на пътя на твоята мечта трябва да бъде красива - всички останали, според мен, нямат смисъл.
Рудолф Шенкер
Музиката пробужда мечти при хората от цял свят и преди всичко в тези времена, когато за мечти в живота въобще не остава място.
Рудолф Шенкер
Иновациите не се раждат от мечтата, а иновациите се раждат от борбата.
Саймън Синек
Иноваторите са тези, чиито мечти са по-ясни от реалността, която им казва, че са луди.
Саймън Синек
И един ден Бог щеше да изпрати още едно бебе, бебе, обещано на момиче, което дори нямаше съпруг. Но това бебе ще разсмее целия свят. Това бебе ще бъде сбъдната мечта на всеки.
Сали Лойд-Джоунс
Изменението на английския език казва преди всичко: Нека се погрижим нашите деца, нашите млади хора да научат английски. Нека не им отказваме възможността да участват в американския живот, за да стигнат дотам, докъдето могат да ги доведат мечтите и талантите им.
Самюъл Хаякава
Желанията са част от удоволствията. Без желания няма мечти, а без мечти ние можем ли да реализираме пълният си потенциал?
Санта Монтефиоре
Винаги съм имал мечта за Ню Йорк. Ню Йорк е остров ... онези мостове... силуета... динамиката.
Сантяго Калатрава
Познайте какво, Мартин Лутър Кинг? И аз имах мечта.
Сара Силвърман
Най-сигурният начин да убиеш мечта е да я направиш реална.
Саша Блейк
Нашата мечта е сирене, а резултатът от реализацията му са дупки.
Сергей Павлов
Идва момент в живота, когато нямаш друг избор, освен да тръгнеш по своя път. Време, в което трябва да сбъдваш мечтите си. Време, когато най-накрая трябва да отстояваш убежденията си.
Серхио Бамбарен
Нашият свят е пълен с делфини, които ловят риба от зори до здрач, ден след ден. Те винаги ловят риба. Вече нямат време да сбъднат мечтите си. Вместо да ловят риба, за да живеят, те живеят, за да ловят риба.
Серхио Бамбарен
Единствената битка, която не можете да спечелите, е тази, с която не искате да се биете. И единствената мечта, която не можете да сбъднете, е тази, която престанете да мечтаете.
Серхио Бамбарен
Думите не са достатъчни, за да се сбъдне една мечта - необходими са действия.
Серхио Бамбарен
За да се сбъдне голяма мечта, първото изискване е голям капацитет да мечтаеш; второто е постоянство.
Сесар Чавес
Никога не оставяйте страховете ви да са границите на вашите мечти.
Сидни Харис
Когато си беден, няма какво да губиш и от какво да се страхуваш. Да се придържам към мечтата и да нямам какво да губя е това, което ми помогна да успея.
Сизар Милан
Вашите собствени думи са тухлите и хоросана на мечтите, които искате да реализирате. Зад всяка дума струи енергия.
Соня Чокет
Подобно на повечето самотни деца, вече имам цял богат свят от фантазии и мечти, чието съществуване възрастните не подозират.
София Ковалевска
Ловко отвориха мозъка на дете и то беше пълно с летящи мечти.
Стенли Кюниц
Това е мечтата на всеки креативен човек - хоби, за което имам късмета да ми плащат.
Стефан Пастис
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
31
Следваща