Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 2
Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде шанс да я осъществиш.
Ричард Бах
Аз не моделирам дрехи. Аз създавам мечти.
Ралф Лорен
Вечен е само светът на мечтите.
Валерий Брюсов
Вземете каквото можете от вашите мечти, направете ги толкова реални, колкото всичко.
Дейв Матюс
Мечтаеш, която мечта сам, е само мечта. Мечта, която мечтаете заедно, е реалност.
Йоко Оно
Дръжте се здраво за мечтите, защото ако мечтите умрат, животът е птица със счупено крило, която не може да лети.
Лангстън Хюз
От всички наши мечти днес няма по-важно - или толкова трудно да се осъществи - от това за мира в света. Нека никога не загубим вярата си в него или решимостта си да направим всичко, което може да се направи, за да го превърнем един ден в реалност.
Лестър Пиърсън
Веднага щом като изчезне мечтата, това означава, че мястото й се заема от реалността.
Ан дьо Стал
Без скок на въображението или мечтите ние губим вълнението на възможностите. Мечтите са в крайна сметка форма на планиране.
Глория Стейнем
Същността, както Маркс я вижда, е, че мечтите никога не се сбъдват.
Хана Аренд
Само в мечтите си сме свободни. През останалото време имаме нужда от заплата.
Тери Пратчет
Целта е мечта с поставен краен срок.
Наполеон Хил
Мечтата за милиони не може да принадлежи на един.
Мерилин Монро
Единственото което разрушава мечтите е компромиса.
Ричард Бах
Наистина имах много мечти, когато бях дете, и мисля, че голяма част от това се дължеше на факта, че имах възможност да чета много.
Бил Гейтс
Винаги съм обичал да мечтая и никога няма да спра, докато полетът на мечтите ми не бъде спрян от куршум.
Ернесто Че Гевара
Най-големият враг на един добър план е мечтата за най-добрия план.
Карл фон Клаузевиц
Отстоявам свободата на изразяване, правейки това, в което вярвате, и следвате мечтите си.
Мадона
Мечтата на робите: пазар, на който можеш да си купуваш господари.
Станислав Йежи Лец
Ако имате мечта, дайте й шанс да се случи.
Рич Девос
Океанът е много стар. Той е по-древен от планините и той пази в себе си паметта и мечтите на безкрайното Време.
Х. Ф. Лъвкрафт
Миналото е призрак, бъдещето е мечта и всичко, което някога имаме, е сега.
Бил Козби
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
31
Следваща