Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 18
Често се чудя дали всички сме били герои в една от Божиите мечти.
Мюриъл Спарк
Сюжетът, написан на хартия, може да бъде заснет от всяка сцена и след това да се събере всичко в монтажната стая. Това беше истинска мечта за всеки режисьор.
Найджъл Гудал
Не е нужно да сте милионер, за да се чувствате успешни или да бъдете успешни. Финансовото богатство е само един от многото възможни показатели за успех. За да постигнете мечтите и житейските си цели обаче ще ви трябват пари. А направата му изисква финансово планиране и поставяне на цели. Не знам нито един успешен човек, който да е могъл просто да игнорира финансите си.
Найджъл Къмбърланд
Успехът е постигането на произволен брой възможни цели, мечти, стремежи или цели. Това е много лично и уникално за вас. Най-голямото ви желание може да бъде идеята на някой друг за ада; може да искате да бъдете награждаван готвач, докато вашият най-добър приятел мрази готвенето.
Найджъл Къмбърланд
Мечтите са горивото за вашия успех. Без тях никога няма да има смислен и траен успех в живота ви. Подобно на автомобилен двигател без висококачествено гориво, рискувате да живеете живот, който никога не започва.
Найджъл Къмбърланд
Стресът безпощадно гаси мечтите ви и ви лишава от щастието. Това може да разруши здравето ви, да доведе до напрежение у дома и да развали плановете ви за кариера. Поразява, когато не сте в мир или не се чувствате неудобно с аспекти от живота си - и почти всичко може да го предизвика.
Найджъл Къмбърланд
Сякаш всеки от нас има стена, която разделя мечтите ни от реалността, но моята има пукнатини в нея. Мечтите могат да се извиват и да си пробиват път, докато не стане трудно да се разбере разликата.
Нейтън Файлър
Мистерията позволява мечти и несигурност за романтика, забравата отваря вратата за прошка и дори изкупление. В моята къща огнището е неразбивано от безкрайния порой на външния свят. Това е, подобно на брака или свободата, не нещо, а действие: процес, който трябва да създадем, а не скала, на която можем да стоим.
Ник Харкауей
Това, което Майер направи през трийсетте години - това, което беше поставен да прави като евреин, копнеещ да принадлежи - беше да осигури увереност срещу тревогите и смущенията на времето. Той направи това, като създаде огромна, завладяваща национална фантазия от мечтите си и от основните принципи на собствената си догматична вяра - вяра в добродетелта, в опората на семейството, в достойнствата на лоялността, в здравината на традицията, в самата Америка.
Нийл Гейблър
Нека мечтите ти са по-големи от страховете ти, твоите действия са по-силни от думите ти, и вярата ти е по-силна от чувствата ти.
Ники Гамбъл
Ключовете към щастието са мечтите, които се сбъдват.
Никълъс Спаркс
Те търсят гладките остатъци от бутилки, лъскави монети от счупено стъкло, носени гладко от морето. Това се случва, когато нещата се счупят. Парчетата се разделят, разпръскват се. Те са очукани от елементите, полирани и излъскани гладко, след което се нанасят на далечни плажове. Всичките ви надежди и мечти.
Ноа Хоули
Моята къща мечта . . . Всяка стая с различна текстура, различно настроение, различно стихотворение и в основата си скърцаща стълба, плъзгаща се по рафтовете за книги от пода до тавана във вечна стая с дъбови панели, която ухае на кожа и вечност.
Олга Грушина
Можем да донесем на земята нов свят от пепелта на старото, защото нашият съюз ни превръща безсилните в силните. И ви моля да се обедините, като използвате цялата тази сила - цялата тази сила, за да сбъднете мечтите на всички работници и общности по света.
Анди Стърн
Мен силно ме изненада, че аз много бързо получих работата на своите мечти.
Андре Вилаш-Боаш
Израствайки, не презирай мечтите на младостта си.
Андрей Битов
Централноамериканският провлак е регион на големи контрасти, но също така и на сърдечна унисон. Милиони мъже и жени споделят мечти за свобода и прогрес.
Оскар Ариас Санчес
Мирът не е мечта; това е упорита работа и в това няма нищо наивно, бляскаво или опростено.
Оскар Ариас Санчес
Предполагам, че идеализмът без последствия е абсурдната мечта на всяко разглезено дете.
Отеса Мошфег
Да, признавам си, че някога мен ме привличаше мисълта за световно господство, но кой от нас дълбоко в душата си не е имал мечти да изтрие човечеството от лицето на земята и да засели планетата с равни на себе си?
Оуен Колфър
Често тайните желания, както и способностите се появяват в мечтите ни.
П. С. Каст
Приемете болката от миналото. Научете уроците от миналото. Прегърнете носталгичните спомени от миналото. Тогава мечтайте за големи мечти за бъдещето и започнете да ги преследвате!
Пат Уилямс
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
31
Следваща