Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечта" - страница 17
Оказва се, че разстоянието от главата до ръката, от развяващата се пеперуда до ентомологичния образец се постига чрез редовна практика. Това, което започва като нещо като мечта, всъщност ще остане мечта завинаги, освен ако не разполагате с инструментите и дисциплината, за да я извадите.
Ан Патчет
Мисля, че всеки творчески порив, който има работещ писател или художник от какъвто и да е вид, излиза от онази тъмна стара страна, от която идват мечтите.
Ан Ривърс Сидънс
Умът ми лети като пеперуда. Има толкова много неща за правене. Можете да се скитате в пространството или във времето, да се отправите към Огнена земя или към двора на крал Мидас. Можете да посетите жената, която обичате, да се плъзнете до нея и да погалите все още спящото й лице. Можете да строите замъци в Испания, да откраднете Златното руно, да откриете Атлантида, да осъществите детските си мечти и възрастни амбиции.
Майкъл С. Газанига
Когато трябва да убиете хора с десетки милиони, за да постигнете своята утопична мечта, вие сте успели само да създадете дистопичен кошмар.
Майкъл Шърмър
Като чужденец си мислех, че цял Мичиган е постапокалиптична пустош от горящи сгради, разбити коли, изоставени фабрики и разбити мечти. Но сега знам, че това е само Детройт. Единствено контролираните от демократите райони са бедствие.
Майло Янопулос
Работим толкова упорито, за да стигнем някъде, да осъществим една мечта, да стигнем до някаква дестинация, че често забравяме, че макар и някакво удовлетворение да ни чака в края на издръжливостта и усилията ни, в стъпките има голяма и незаменима жизненост.
Марк Непо
Хората винаги се съветват да следват мечтите ви, но в "Това никога няма да работи" им показвам как!
Марк Рандолф
Най-мощната стъпка, която всеки може да направи, за да превърне мечтите си в реалност, е проста. Просто трябва да започнете.
Марк Рандолф
"Това никога няма да работи" е моят шанс да споделя всички тайни, които съм натрупал за 40 години кариера като предприемач - тайни, които могат да помогнат на всеки да превърне мечтата си в реалност.
Марк Рандолф
Оптимизмът поражда надежда... надеждата освобождава мечти... мечтите поставят цели... следва ентусиазъм.
Мартин Селигман
Увереността не е някакво нефизическо качество, изтръгнато от духовното измерение и инсталирано в ума. Това е чувството, което възниква, когато познанието на тялото за себе си е в хармония с мечтите на човека.
Мат Фицджералд
Мечтите може да са били картините по стените ми, но съмненията и страховете са решетките на прозорците ми.
Мелани Бенджамин
Важно е да запомните, че зад всяка точка от данни стои дъщеря, майка, сестра - човек с надежди и мечти.
Мелинда Гейтс
Днес беше денят, в който хиляди мечти ще умрат и една единствена мечта ще се роди.
Мери Пиърсън
Може би всички ние имаме тъмно място в себе си, място, където живеят тъмни мисли и по-тъмни мечти, но не е нужно то да става това, което сме.
Мери Пиърсън
...именно тези и други подобни разсъждения, вероятно, корозиращи малко по малко, унищожават в душата онези ярки и трепетни мечти и надежди, породени от първото му чувство.
Анатолий Иванов
Тези, които са критични към моите цели и мечти, просто не разбират по-висшата цел, към която съм призван.
Анди Андрюс
Бизнеса и новите работни места са свързани с риск; понякога се случва неуспех, понякога идва успех, но винаги трябва да се стараем. Става въпрос за мечта. Като правило, всичко става съвсем не така, както сме си го представяли.
Мит Ромни
Мечтата на руските доктори - бедните никога да не се разболяват, а богатите никога да не оздравяват.
Михаил Задорнов
Паметта е влакното на човешкото съществуване. А според мен мечтите са счупените нишки на миналото, малки разплетени нишки, които са паднали от влакното, но все пак са част от него.
Мич Кълин
Всички ние сме дошли от безкрайността, Всички живеем в безкрайността, Всички ще се върнем в безкрайността, Всички сме проявление на една безкрайност, Всички сме братя и сестри на една безкрайна вселена, Нека се обичаме, Нека си помагаме, Нека се насърчаваме взаимно, Нека всички заедно продължаваме да реализираме Безкрайната мечта за един спокоен свят, Ние винаги сме ЕДНО завинаги.
Мичио Куши
Не, животът никога не е бил само живот, има мечти и фантазии, които правят реалността такава, каквато е...
Монтейру Лобату
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
31
Следваща