Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Религия" - страница 31
Нещата тръгват на зле, когато на религията й се позволи да се меси в личния живот.
Уилям Ламб
"- Освен брака и религията какво друго бихте изхвърлили?
Микеланджело Антониони
Проблемът на религията се задълбочава с всеки изминал ден, защото вярващите не са теолози, а теолозите не са вярващи.
Николас Гомес-Давила
Религията е за безумни хора.
Йозеф Пилсудски
Имам си семейството, актьорството, имам също летенето, религията ми, имам страст към доста неща, освен това приятелите ми, имам много приятели.
Джон Траволта
Всички религии трябва да се толерират ... Всеки човек трябва да отива в рая, както той желае.
Фридрих II Велики
Влизайки в храма, аз почувствах телесната и душевна свежест на приятно повяващата отвътре прохлада. Каквото и да говорят, но католицизмът е добра религия лятно време.
Хайнрих Хайне
Един изследовател, който преглеждал архивите на застрахователни компании, установил, че клиентите били склонни да си купят застраховка, когато продавачът приличал на тях по отношение ан възраст, религия, политически пристрастия или пък имал техните възгледи за тютюнопушенето.
Робърт Чалдини
В САЩ съм вече 50 години, но никой никога не ме е питал какъв си, що си, в какво вярваш, в какво не вярваш. Възхищавам се на американците, че са успели да поставят религията вън от политиката. Вярвам в силата на американската демокрация и ако един ден се окажа на нулата и трябва да започна живота си отново, ще мия чинии, но няма да напусна САЩ.
Шефкет Чападжиев
Всяка душа си има религия.
Освалд Шпенглер
Предишна
1
...
28
29
30
31
(Текуща)
Следваща