Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Радост" - страница 9
Хората често са ме питали дали това, което знам за любовта, я е развалило за мен. И просто казвам "Едва ли". Можете да знаете всяка една съставка в парче шоколадова торта и след това, когато седнете и ядете тази торта, все още можете да почувствате тази радост.
Хелън Фишер
Приятелството е една от най-сладките радости в живота. Мнозина можеха да се провалят под горчивината на изпитанието си, ако не бяха намерили приятел.
Чарлс Х. Спърджън
Всеки човек - със собствените си умения, способности и уникалност - може да допринесе за другите и да достави голяма радост на тези, на които съдбата не се е усмихнала.
Шари Арисон
Чуването на смях е радост. Да предизвикам смях е гордост за мен.
Юрий Никулин
Нищо, което някога съм правил, не ми е дало повече радости и награди от това да бъда баща на децата си.
Бил Козби
Виждам хора, които умират няколко минути, след като лекар им каже, че няма надежда за лечение. Те се отказват и си отиват. Други се ядосват и намират радост в доказването на грешка на лекаря. Нещо в тях е предизвикателно и обнадеждаващо. Надеждата е божественият мотиватор.
Бърни С. Сийгъл
Да работиш означава да твориш, а творчеството е единствената дълбока и реална радост, която човек може да изпитва в този живот.
Винченцо Джоберти
Вижте какво мислите сега, това ще стане вашето бъдеще. Мислете за добри неща, любов, успех, късмет, изобилие и радост. И се наслаждавайте в бъдеще.
Виталий Гиберт
Нека в живота ви има повече радост и смях.
Айлийн Кади
Една от най-големите радости на влюбването е чувството, че най-необикновеният човек в целия свят е избрал вас.
Гретхен Рубин
Има трансцендентно осъзнаване, Голям разум, Голямо Сърце, присъстващо и лесно достъпно за всеки един от нас. Когато го осъзнаем, виждаме, че той е източникът на истински мир, щастие, удовлетворение, смелост и радост.
Денис Генпо Мерцел
Той обичаше да чете с тишината и златистия цвят на уискито като негови спътници. Харесваше храна, хора, разговори, но четенето беше неизчерпаемо удоволствие. Каквито бяха радостите от музиката за другите, думите на страница бяха за него.
Джеймс Солтър
Цялата радост от писането идва от възможността да го преодолея и да го направя добър, по един или друг начин.
Джеймс Солтър
Защото вие се определяте не от несъвършените моменти в живота, а от вашата реакция към тях. И тъй като има радост в прегръщането - а не бягането - от пълния абсурд на живота.
Джени Лоусън
Когато се възстановите или откриете нещо, което подхранва душата ви и носи радост, грижете се достатъчно за себе си, за да освободите място за това в живота си.
Джийн Шинода Болън
Най-доброто наследство, което бихте могли да оставите, не е някаква сграда, която е кръстена на вас или бижу, а по-скоро свят, който е бил засегнат и трогнат от вашето присъствие, вашата радост и вашите положителни действия.
Джон Гордън
Отчаянието е влажността на ада, както радостта е спокойствието на небето.
Джон Дън
Моята радост нараства с всяка душа, която търси славата на Бог в лицето на Исус Христос. Не забравяйте, че имате един живот. Това е всичко. Ти си създаден за Бог. Не го хабете.
Джон Пайпър
Всички се нуждаем от радост и всички можем да получим радост само по един начин, като добавим към радостта на другите.
Екнатх Еасваран
Но ми се струваше, че това е начинът, по който живеехме всички: пълни до ръба с благодарност и радост един ден, разбити на скалите на следващия. Намирането на баланса между двете беше изкуството и спасението.
Елизабет Бърг
Радостта й с него не беше като нищо, което някога е изпитвала. Любовта му към нея се чувстваше като чудо.
Елизабет Чандлър
Добротата е вътрешно желание, което ни кара да искаме да правим добри неща, дори ако не получим нищо в замяна. Радостта от живота ни е да ги правим. Когато правим добри неща от това вътрешно желание, има доброта във всичко, което мислим, казваме, искаме и правим.
Емануел Сведенборг
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
31
Следваща