Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Радост" - страница 3
Намерете място вътре, където има радост и радостта ще изгори болката.
Джоузеф Камбъл
Участвайте радостно в мъките по света. Не можем да излекуваме света от скръбта, но можем да изберем да живеем в радост.
Джоузеф Камбъл
Обожавам изкуството... Когато съм сам с моите бележки, сърцето ми бие силно и сълзи извират от очите ми, амоите емоции и радости са твърде много за да го понеса.
Джузепе Верди
Десет дълги пътувания около слънцето, откакто за последно видях тази усмивка, но само радост и благодарност, че в един малък свят в необятността, за няколко мига в необятното време, бяхме едно цяло.
Ан Друян
Изразът на радостта на поета прикрива отчаянието му от това, че не е намерил реалността на радостта.
Макс Жакоб
Радостта, щастието са надеждите и нашите мечти... Място на мир и хармония... това е видът на земята, която си представям.
Масаши Кишимото
Мирът е красотата на живота. Слънце е. Това е усмивката на дете, любовта на майка, радостта на баща, сплотеността на едно семейство. Това е напредването на човека, победата на справедлива кауза, триумфът на истината. Мирът е всичко това и още.
Менахем Бегин
Моята принципна мъка и източник на всичките ми радости и скърби от младостта ми нататък е непрекъснатата, безпощадна битка между духа и плътта.
Никос Казандзакис
Понякога дори най-големите радости носят предизвикателство, а децата със специални нужди вдъхват много, много специална любов.
Сара Пейлин
Да бъда, а не да правя, е първата ми радост.
Теодор Рьотке
Дружбата - пристанище, към което се стреми човек, тя представлява радост и спокойствие на духа, тя - вдъхновение в този живот и начало на небесния живот.
Торквато Тасо
В живота ни идва радост, когато имаме какво да правим; има някой, който да обичаме; и има нещо, на което да се надяваме.
Виктор Франкъл
Благодарността ви помага да растете и да се разширявате; благодарността носи радост и смях във вашия живот и в живота на всички около вас.
Айлийн Кади
Под властта на свещениците нашата земя стана аскетична планета; мизерна бърлога, която се грижи за космоса, обитавана от недоволни и арогантни създания, отвратени от живота, отвратени от глобуса си като долина на сълзите и които в своята завист и омраза към красотата и радостта си нанесоха възможно най-много вреда.
Георг Брандес
Задоволете се с това кой сте и къде сте, и правете всичко, което можете, за да донесете на другите такова удовлетворение, радост и разбиране, че сте успели да намерите себе си.
Алегзандър Маккол Смит
Стените, които ние издигаме около себе си, за да се предпазим от скръб, също не пропускат и радост.
Джим Рон
Прекрасно нещо е вечният източник на радостта.
Джон Кийтс
Най-големият израз на бунта е радостта.
Джос Уедън
Тези, които не ни ценят, не могат да лишат всички нас от радостта от това да правим, това което обичаме, и да обичаме, това което правим.
Лара Фабиан
Борба - ето радостта от живота.
Леонид Андреев
Ако нещата не се удават лесно, усилията няма да бъдат възнаградени. Трябва да има радост в преследването и увлечение в заниманията.
Бранч Рики
Нали знаете пасажа, където Скарлет изразява радостта си, че нейната майка вече си е отишла и не може да види какво лошо момиче е станала Скарлет. Е, това съм самата аз.
Вивиан Лий
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
31
Следваща