Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Радост" - страница 26
Радостта е непобедима сила когато отчаянието и отрицанието погубят всичко което сте направили.
Конкория Антарова
Ако поемането на отговорността да се грижи за осемнадесет деца беше трудно, напускането на тази отговорност беше почти невъзможно. Децата се бяха превърнали в постоянно присъствие, малки въртящи се върхове, които пръскаха радост върху всеки, в когото се блъснеха.
Конър Гренън
Ами ако целта ви е да се грижите безупречно за себе си, така че да имате енергията и радостта да служите на другите?
Крис Кар
Намерете своето блаженство и своята радост, знайте, че вие сте бяла светла диско топка без тавани и без ограничения.
Крис Кар
Съвсем наскоро й се струваше, че животът е свършил, но сега тя знаеше: животът свършва и продължава едновременно и може да донесе не само неизбежна тъга, но и огромна радост. Животът е невероятен и непредсказуем, има място за всичко - тъга, радост и любов.
Кристи Филипс
Нашата радост и любов идват от това да знаем какво е наистина важно за мен и след това да живеем живот, който го отразява.
Кристин Арайло
По природа мъж без жена не може да почувства радост. Тя е майка му, сестра му, неговият любящ приятел. Тя рядко е негов враг.
Кристин дьо Пизан
Тихите удоволствия са най-продължителните. Ние не сме създадени, за да можем да търпим големи радости дълго време.
Кристиян Боуви
Винаги съм смятал, че радостта от четенето на книга е да не знаеш какво се случва след това.
Кристофър Нолан
За мен да разговарям е главна радост в живота, мое любимо занимание.
Лари Кинг
Плътта също ни наказва понякога. - Наказва? - Това е един вид наказателна такса, неустойка пощенски разходи. Вчера си сложил твърде евтини марки за радост, но днес тялото трябва да доплаща за недостига.
Ларш Собю Кристенсен
По мое мнение, най-добрият подход към живота е просто да минеш през него, правейки това, което ти обичаш и да носиш радост на теб и другите хора.
Лаури Юльонен
Радостта от музиката никога не трябва да бъде прекъсвана от реклама.
Ленард Бърнстейн
Когато са изчерпани всички сили в борбата с равен, можеш да победиш само заради това, че отиваш на бой не заради парите, славата и кариерата, а заради самата радост на боя, без който не можеш да живееш.
Леонид Енгибаров
Радост. Звезда падна от небето в сърцето ми.
Леся Украинка
Според моя опит е лошо да подхванеш, като кажеш нещо интелигентно. Или може да работи, но е по-бързо, ако просто стоиш някъде и излъчваш глупава радост.
Лив Стрьомквист
Не искам да стигна до края на живота и да ме попитат какво съм направил от него и да трябва да отговоря: "Аз играех". Искам да мога да кажа: "Обичах и бях озадачена. Понякога беше радост и познавах мъката. И бих искал да го направя отново."
Лив Улман
Свободата, мирът и вътрешната радост ще продължат да ни убягват, докато не осъзнаем истинската си истина, без да се крием или да се срамуваме от това, което сме.
Лин Гранхорн
Нещото в това да знаеш, че правиш нещо за последен път, е, че това отнема радостта направо от това.
Линда Рътлидж
Давате ли си сметка, че вашата любов, вашият мир, вашата радост, вашето блаженство могат да бъдат толкова силни във вас, че да станат заразни и хората просто искат да бъдат около вас и дори не знаят защо.
Лиса Никълс
Това не засяга начина, по който се чувствам към теб, но грешно ли е, че искам да изпиташ радостта, която открих в книгите?
Лора Трентъм
Никой не напуска къща, където има мир, радост и добър секс.
Лора Шлезинджър
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
31
Следваща