Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Радост" - страница 22
Нуждаем се от войнско сърце, което ни позволява да се изправим директно пред живота си, болките и ограниченията си, радостите и възможностите си.
Джак Корнфийлд
Живейте в радост, в любов, дори сред онези, които мразят.
Джак Корнфийлд
Сравнението е смъртта на радостта.
Джени Лоусън
Проблемът с правдата в себе си е, че изглежда почти невъзможно да се разпознаем в себе си. Ще се примирим с почти всеки друг грях. но не и грехът на самоправдата. Когато имаме това отношение обаче, ние се лишаваме от радостта да живеем в Божията благодат. Понеже разбирате, благодатта е само за грешниците.
Джери Бриджис
Продължавам да се занимавам с музика, понеже мога просто да взема китарата, да пея и да усетя радост. За това не са нужни сценарии, камери, хора. Нищо не е нужно, освен мен моята китара или клавиши.
Джеръми Ренър
Това, което представлява страдание за един човек, се явява радост за друг.
Джеси Андрюс
Все още мога да внасям в тялото си радостта, която изпитах, когато видях първия трилиум през пролетта, който сякаш ми казваше: "Никога не се отказвай от надеждата, пролетта ще дойде".
Джесика Стърн
Каква е радостта от вълшебствата, ако си пъхнеш носа зад завесите?
Джесика Таунсенд
Блаженството и радостта идват в моменти, в които изживяваме най-висшата си истина - моменти, когато това, което правим, е в съответствие с нашите архетипни дълбини. Тогава ние сме най-автентични и доверчиви и чувстваме, че каквото и да правим, което може да бъде съвсем обикновено, въпреки това е свещено.
Джийн Шинода Болън
Изкушавам се да си тръгна от този град и този живот и тази връзка, която ми донесе най-големите чувства на радост, но и най-дълбоките чувства на вина. Изкушавам се да кърмя мъките си другаде, да преосмисля живота си.
Джили Макмилън
Изберете съзнателно състояния на радост, очарование и любопитство.
Джим Куик
Едва когато се опитаме да разберем страданията един на друг, можем да започнем да си носим радост.
Джим Стовъл
Не ви е необходима везна, която да ви каже дали имате право да се харесвате днес. Ти си. Вие принадлежите тук. Без значение колко тежите, вие заслужавате радост и щастие.
Джинийн Рот
Хората идват и си отиват, болката идва и си отива. Но радостта също. И ако сърцата ни са затворени, защото не искаме да страдаме, те няма да бъдат достатъчно отворени, за да разпознаят радостта, докато тя лети.
Джинийн Рот
Това, което правя, е наистина да помагам на хората да максимизират доходите си и да живеят живота, който искат да живеят. Оказвам влияние, че са семейства, въздействам върху техните вярвания за себе си и ми доставя толкова радост.
Джон Асараф
Но песимистът е добър: за него горчивата радост е приятна изненада.
Джон Варли
Където няма мъка, там няма и радост.
Александра Рипли
Всъщност вярата е отговор на доказателства, а не радост при липса на доказателства.
Джон Ленокс
Коледа е време на радост и щастие и няма нищо, което да напомня на хората, че са луди.
Джон О'Фаръл
Мисля, че животът в крайна сметка побеждава цялата радост от нас.
Джон О'Фаръл
Ако живеете с удоволствие, за да радвате другите в Бог, животът ви ще бъде труден, рисковете ви ще са големи и радостта ви ще бъде пълна.
Джон Пайпър
Наистина прекрасните моменти на радост в този свят не са моментите на самодоволство, а на самозабрава. Да застанеш на ръба на Големия каньон и да съзерцаваш собственото си величие е патологично. В такива моменти сме създадени за великолепна радост, която идва извън нас самите.
Джон Пайпър
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
31
Следваща