Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Радост" - страница 21
Тук е моята мечта - да живея всеки ден, сякаш го крада от смъртта. Да усещам радостта от живота.
Гарт Стайн
Събуждам се, чувствайки се чист и енергичен сутрин. Това, което е най-дълбоко за мен при този лек начин на хранене, е потокът от космическа енергия, който чувствам, че се движи из тялото ми. През деня се чувства така, сякаш радостта просто преминава през всяка клетка, независимо от външни фактори.
Гейбриел Казънс
За моята възраст аз мога да кажа така: още не е старост, но вече е и не радост.
Генадий Хазанов
Ако знаехме със сигурност всичко за бъдещето, животът ни щеше да бъде изтощен от емоции. Никаква изненада и удоволствие, никаква радост или тръпка - знаехме го през цялото време. Първата целувка, първото предложение, раждането на здраво дете биха били толкова вълнуващи, колкото и миналогодишният метеорологичен доклад. Ако нашият свят някога се превърне в сигурно, животът ще бъде умопомрачително скучен.
Герд Гигеренцер
Детската литература е една от моите радости, а също и храната ми за психически комфорт.
Гретхен Рубин
Толкова е лесно да си пожелаем, че сме положили усилия в миналото, така че с радост да се радваме на ползата сега, но когато сега е моментът, когато трябва да се положат тези усилия, както винаги, тази перспектива е много по-малко привлекателна.
Гретхен Рубин
В живота си познаваме радост, гняв, скръб и сто други емоции, но тези емоции заемат едва един процент от нашето време. Останалите деветдесет и девет процента просто живеем в очакване.
Дадзай Осаму
Молитвата е радост, която не бива да се споделя с никой друг.
Дан Браун
Често мислим за щастието като за опит да увеличим радостта си, но то е и за намаляване на притеснението ни. Така че това, което получавате, плащайки тези високи данъци, е, че ако сте родител, който мисли да пусне детето си в училище, не е нужно да се притеснявате за това, защото цялото образование в колежа е безплатно.
Дан Бютнер
Недоволствата се настаняват във вас, карайки ви да загубите връзка с присъщата ви стойност, вашата радост и - по-важното - вашето боголюбиво сърце.
Деби Форд
Това е нашият свят. Да, в нея има повече от достатъчно тъмнина. Но над всичко има цялата тази радост, Кит. Има цялата тази прекрасна, прекрасна светлина.
Дейвид Алмънд
Имаме се помежду си и историите ни се извиват и смесват като усукващите се течения на река. Ние се държим здраво, докато се въртим и залитаме през живота си. Има моменти на голяма радост и магия. Най-поразителните неща могат да чакат, докато всеки ден изгрее, когато всяка страница се обърне.
Дейвид Алмънд
Като редактор е сложна работа, но последното впечатление, което бих искал някой да има, е, че е обременително. Това е радост - сложна радост, но радост.
Дейвид Ремник
Който не умее да се държи твърдо в печал, той и радост не понася.
Деметрий I Полиоркет
Животните се чувстват като нас, също радост, любов, страх и болка, но не могат да схванат изречената дума. Наше задължение е да вземем тяхната роля и да продължим да се противопоставяме на хората, които печелят от тях, които ги избиват и които ги измъчват.
Дени дьо Ружмон
Приятелството, любовта, здравето, енергията, ентусиазмът и радостта са нещата, заради които животът си струва да се живее и изследва.
Денис Остин
Голямата работа идва от голямата радост. Оставете тревогата за филмите; занимавайте се с изкуство - това е забавно.
Джак Уайт
Скръбта и любовта са свързани, не се получава едно без друго. Всичко, което мога да направя, е да я обичам и да обичам света, да го подражавам, като живея с дръзновение, дух и радост.
Джанди Нелсън
За да превърна мизерията, болестите и неуспеха в радост, здраве, успех и просперитет, трябва да мисля, говоря и действам по начини, които са точно обратното на това как повечето хора мислят, говорят и действат.
Джеймс Артър Рей
Радостта се появява, знаейки, че Бог ме обича, знае кой съм и къде отивам... че бъдещето ми е сигурно, докато почивам в Него.
Джеймз Добсън
Моят идеал е книга, която е перфектна на всяка страница, която ви дава огромна естетическа радост на всяка страница. Предполагам, че се опитвам да напиша такава книга.
Джеймс Солтър
Животът ми беше като целия живот, дълъг и тежък и изпълнен с тъга, объркване и ужас, плашещ, труден сън, прекъснат от кратки моменти на радост. И както е в живота на всички хора, моментите на радост никога не са достатъчно често и никога не са достатъчно дълги.
Джеймс Фрей
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
31
Следваща