Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Болка" - страница 6
Ако те е грижа за нещо достатъчно, то ще те накара да плачеш. Но трябва да го използваш. Използвай сълзите си. Използвайте болката си. Използвай страха си. Ядосвай се. Арнолд, ядосвай се.
Шърман Алекси
Тя изпитваше болка и аз я обичах, донякъде я обичах, предполагам, така че трябваше да обичам и нейната болка.
Шърман Алекси
Болката е единственото на света, което няма край.
Ървинг Стоун
Когато слушаше песни, които обичаше по радиото, нещо се раздвижи в нея. Под кожата й се разпространи течна болка и тя тръгна от света като вещица.
Арундати Рой
Това, което те наричат любов, не е нищо освен болката на копнежа.
Валтер фон дер Фогелвайде
Никога не можеш да предположиш за живота, за болка. Всяка болка е реална и цялата болка е лична. Това е най-личното нещо, което имаме. Тя изяжда всеки един от нас по различен начин.
Дейв Егърс
Вечността и болката, болката и вечността - те са единствените две неща, от които е създадена Вселената.
Дейвид Зиндел
И така чакам. Изчаквам време, за да излекувам болката и да се вдигна отново на крака - за да мога да започна нов път, свой собствен път, този, който ще ме изцели отново.
Джак Канфийлд
Болката много често е осакатено същество без уста.
Джанет Уинтерсън
И въпреки че хората се опитват да се преструват, че болката не им причинява нищо, никой от нас наистина не може да се справи. Всичко лошо, което правим в живота си, се дължи на някаква болка.
Джеймс Фрей
Никога няма думи за най-силното от нашите чувства. Има просто болката, която не можем да споделим. Болка, която всички трябва да се чувстваме сами.
Джеймс Фрей
Русия преживя осем години непрекъсната икономическа болка.
Джефри Сакс
Колкото и опустошителни да са нашите борби, разочарования и неприятности, те са само временни. Каквото и да се случи с вас, независимо от дълбочината на трагедията или болката, с която се сблъсквате, без значение как смъртта преследва вас и вашите близки, Възкресението ви обещава бъдеще от неизмеримо добро.
Джош Макдауел
Болката е начинът на тялото да се освободи от слабостта.
Дийн Карнасис
Този, който прави звяр от себе си, се освобождава от болката да бъде човек.
Доктор Сюс
Мълчанието е защитен воал срещу болка.
Е. Локхарт
...да говорим за тях на глас, да говорим за техния глад и болка, самота и хумор, да ги прави видими, така че да не могат да бъдат опустошени в тъмното без големи последствия.
Ева Енслър
Много преди да са се родили физиката или психологията, болката е разпаднала материята и е огорчила душата.
Емил Чоран
Всяко знание носи болка.
Касандра Клеър
Аз толкова пъти съм се лъгала в живота, толкова пъти съм възприемала нещата в лоша светлина, аз толкова пъти съм била убедена, че ето този човек ми желае добро... Колкото повече ти причиняват болка, толкова повече порастваш, и има моменти, когато ти мислиш за себе си, че повече болка не можеш да понесеш, че е непоносимо, че е твърде болезнено! Но в същото време ти преминаваш през това.
Лара Фабиан
На никого не е по силите да избегне долината от сълзи, но болката ще бъде по-малка, ако престане да се счита за главен герой на собствената си драма.
Ленард Коен
Моралното зло е неморалността, болката, страданието и трагедията, които идват, защото избираме да бъдем егоисти, арогантни, безгрижни, омразни и обидни.
Лий Стробъл
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
31
Следваща