Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Болка" - страница 5
...болката, която идва от това да обичаш някой, който е в беда, може да бъде дълбока.
Мелъди Бийти
Болката е най-важното нещо на Земята. След като минеш през болката, ти можеш да кажеш, че си видял нещо в този живот.
Наоми Уотс
Когато влязохме в океана, гледах тялото му, докато се гмурка във вълните, и това ми даде усещане в стомаха, което не беше болка, а нещо различно.
Никол Краус
За да избегнат болката, те избягват удоволствието. За да избегнат смъртта, те избягват живота.
Ошо
Болката е неотделима от насладата.
Пиер дьо Ронсар
Носталгията е нещо, което смятаме за размито. Но това е болка. Болка по отношение на миналото.
Питър Кери
Спомнянето породи своя собствена особена скръб. Изглеждаше толкова несправедливо: времето трябваше да превърне и тъгата, и щастието в източник на болка.
Рохинтън Мистри
Приятелките са винаги откровени помежду си, дори и ако истината причинява болка.
Сара Десен
Веднага разбрах, че нещо ужасно не е наред, но можете да знаете това и да не допускате тази мисъл в главата ви, в предната част на главата ви. Танцува отзад, където не може да се контролира. Но предната част на главата е мястото, където започва болката.
Себастиан Бари
Ако успокоенията биха могли да притъпят болка, никой никога няма да изпадне в беда с пресоване на грозде.
Скот Линч
Не искам да ти причинявам болка, но ще го направя, ако е необходимо.
Скот Уестърфийлд
Най-добре се справям с работата си, когато чувствам болка и вълнение.
Стинг
Музиката прави така че нещата да ни причиняват по-малко болка.
Тайлър Джоузеф
Един от моите сензорни проблеми беше чувствителността на слуха, където определени силни звуци, като училищен звънец, носят болка в ушите ми. Звучеше като машинка на зъболекар, която минава през ушите ми.
Темпъл Грандин
Изкуствата не са без болка; заедно с това, изкуството съществува за това, да компенсира болката.
Тил Линдеман
В нас няма ограничено количество болка. Нашите тела и умове просто продължават да произвеждат повече от нея.
Том Перота
Грубостта е естествена реакция на болката.
Антон Чехов
Сладостта на любовта е краткотрайна, но болката трае.
Томас Малори
Не, не живея в сърдечна болка. Не плача, докато спя или нещо от това. Аз съм, казвам си, над това. Но чувствам празнота, колкото и гадно да звучи. И искам или не, аз все още мисля за нея всеки божи ден.
Харлан Коубън
На моята възраст трябва да проверите дали всичко е наред. Оказвам голям натиск върху тялото си и понякога чувствам болка в гърба и коленете, така че трябва да съм сигурен, че мога да продължа да тренирам здраво, преди да продължа.
Херман Майер
Болката е най-добрия учител.
Холи Блек
Запазете тъгата и болката на самсара в сърцето си и в същото време силата и визията на Великото източно слънце. Тогава воинът може да си направи подходяща чаша чай.
Чогям Трунгпа
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
31
Следваща