Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дух" - страница 23
Капацитетът е състояние на духа. Колко можем да направим зависи от това колко мислим, че можем да направим. Когато наистина вярвате, че можете да направите повече, умът ви мисли творчески и ви показва пътя.
Дейвид Шуорц
Шаманът е себеосъзнала се личност. Тя открива пътищата на Духа чрез вътрешното си пробуждане.
Алберто Вилолдо
Когато вече не сме мотивирани от страх, разбираме, че всеки момент е перфектен по свой начин. Вече не се страхуваме от това, което не можем да контролираме; научаваме се да уважаваме мъдростта на Духа, вместо да налагаме волята си в ситуации. Това е пътят на истинската сила.
Алберто Вилолдо
Шаманът не вярва в разделение между тялото и духа или между видимия свят на формата и невидимия свят на енергията.
Алберто Вилолдо
Медицина на единният дух отваря вратите към невидимата матрица на мъдростта, където всичко е преплетено, където всяка мисъл, която имаме, оказва влияние върху всяка клетка в нашето тяло и всяка молекула в космоса.
Алберто Вилолдо
Лошият дух дойде на това място. Баба ми казва, че ще изчезне само когато видите куче и коза, които карат колело заедно.
Джайлс Фодън
Религията не означава Бог. Религия е дух, вяра.
Джан Сийгъл
Скръбта и любовта са свързани, не се получава едно без друго. Всичко, което мога да направя, е да я обичам и да обичам света, да го подражавам, като живея с дръзновение, дух и радост.
Джанди Нелсън
В основата на Медицина на единният дух е идеята, че начина, по който възприемаме света "отвън", е проекция на вътрешни карти, които оформят нашите вярвания и ни ръководят как мислим, чувстваме и се държим. Тези карти са несъзнателните програми, които управляват нашия опит в живота и състоянието на нашето здраве. Ключът към оптималното здраве е да надградим тези несъзнателни карти и ограничаващи вярвания, които са ни тласкали към токсичен начин на живот и взаимоотношения.
Алберто Вилолдо
Бях щастлив, но щастлив е дума за възрастни. Не е нужно да питате дете за щастие, вие го виждате. Те са или не са. Възрастните говорят, че са щастливи, защото до голяма степен не са. Да говорим за това е същото като да се опитваме да хванем вятъра. Много по-лесно да го оставите да духа навсякъде.
Джанет Уинтерсън
За мен терминът "психотерапия" е ограничаващ. Това предполага, че работим с ум и емоции, но изключва тялото и обръща малко внимание на духа, душата и по-широките екологични проблеми.
Джед Даймънд
Не всички хора притежават силен дух. Някои отпускат ръце и правят най-страшната грешка в живота.
Джей Ашър
Същността на партизанския маркетинг - душата и духът на партизанския маркетинг - е малкият бизнес: компании с големи мечти, но малки бюджети.
Джей Конрад Левинсън
Е за нова фаза в историята, където изкуството, науката, бизнесът и духът ще се обединят, както външно, така и вътрешно, в търсене на истинското богатство.
Джеймс Алтъчър
Мисля, че всички неща са дух и произлизат от духа. Когато погледнете живота от тази гледна точка, той придобива съвсем нов смисъл.
Джеймс Ван Прааг
Духовният свят може лесно да стигне до вас, когато умът ви е неподвижен и чист. Медитацията често се нарича "седене в тишината". Винаги, когато искате да достигнете Духа от тази страна на живота, започнете, като седите в тишината.
Джеймс Ван Прааг
Човешкият дух е крехък. Хората вярват, в каквото трябва да повярват. Съжалявам за всички тях.
Джеймс Лий Бърк
Комичният дух се маскира във всичко, което казваме и правим. Всеки от нас е клоун и не е нужно да слагаме бяло лице.
Джеймс Хилман
Не съм склонен да бъда глупак, когато гледам филми, така че докато нещо е вярно на духа на оригинала, това е много, което имаме за. Опитвате се никога да не правите нещо, което оригиналният автор не би направил сам.
Джейн Голдман
Ако пишете роман, можете да си позволите да видите къде ви отвежда духът, но по отношение на структурата и инженерството със сценарий трябва да сте доста прагматични; в противен случай ще избяга от вас.
Джейн Голдман
Знам, че това, което ми липсва като киноман, е балансът на филмите, които всъщност ме плашат, те са толкова малко и много далеч. Обичах истории за духове, обичам истории на ужасите, обичам всички тези неща, но наистина копнея за нещо, което всъщност да ме плаши.
Джейн Голдман
За да се отворим дълбоко, както изисква истинският духовен живот, се нуждаем от огромна смелост и сила, един вид войнски дух.
Джак Корнфийлд
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
31
Следваща